Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 8. 2019,
9.55

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,91

1

Natisni članek

Tudi to je šport Tudi to je šport UFC WWE Ronda Rousey

Sreda, 21. 8. 2019, 9.55

4 leta, 7 mesecev

Tudi to je šport

Grozljiva poškodba Ronde Rousey pri snemanju serije #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,91

1

Ronda Rousey | Ronda Rousey se trenutno ''rekreira" v WWE in snema filme. | Foto Guliver/Getty Images

Ronda Rousey se trenutno ''rekreira" v WWE in snema filme.

Foto: Guliver/Getty Images

Nekdanja zvezdnica v UFC Ronda Rousey je zares trdoživo dekle. To dokazuje tudi nesreča pri snemanju serije 9-1-1, kjer si je trenutno profesionalna rokoborka v organizaciji WWE skoraj odrezala prst, naslednji dan pa kljub grozljivi poškodbi nadaljevala snemanje. Na pol prerezan prst je tudi fotografirala in hudo poškodbo delila s širnim svetom.

Rouseyjeva je pred leti zaslovela v UFC, ko je med leti 2013 in 2015 kar petkrat ubranila naslov svetovne UFC-prvakinje v bantamski kategoriji, nato pa se je vse skupaj čez noč končalo. Sledila sta dva huda poraza proti Holly Holm in Amandi Nunes in ameriška zvezdnica je presedlala v WWE, kjer se je hitro znašla in navdušila ameriško občinstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So the word is out I nearly lost my finger shooting @911onfox. Freak accident, first take of the day a boat door fell on my hand, I thought I just jammed my fingers so I finished the take before looking (I know it sounds crazy, but I’m used to live audiences and never showing pain unless I’m supposed to) after a break in the action I told our director the situation and was rushed via ambulance to the hospital where they promptly reattached my bone and tendon with a plate and screws. I returned to filming the next day and finished my scenes before returning home to recover. Modern medicine amazes me, I already had 50% range of motion back in 3 days. There’s so much more than I can write here, stayed tuned via @rondarouseydotcom for the full story. And of course tune in to see how well I can act like my finger didn’t just fall off in this upcoming season of @911onfox

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Ob tem ima še toliko časa, da snema tudi serije in filme. Trenutno je igralka v seriji 9-1-1, kjer pa je prišlo do hujše nesreče. Pri eni izmed scen so ji na roke padla vrata od čolna. Nekdanja najbolj smrtonosna ženska na svetu si je ob tem poškodovala dva prsta.

Še posebej jo je skupil sredinec, ki se je skoraj prepolovil. Kljub hudim bolečinam je Rouseyjeva vse skupaj tudi dokumentirala in si shranila za spomin.

Ronda Rousey
Sportal Ronda brez dlake na jeziku: Wrestling je zlagan in zaigran in tega se ne grem več #video

Zdravniki so jo hitro zakrpali in še preden je odšla na bolniški dopust, je naslednji dan do konca posnela začrtano sceno v seriji. "Današnja medicina me res navdušuje. Le po treh dneh imam 50-odstotno gibljiv prst," je v daljšem zapisu med drugim zapisala 32-letna borka.

Preberite še:

Sportal Družina Ronaldo snemala oglase, Klopp nasmejal, Mourinho zajokal
Stipe Miočić
Sportal Po norem boju spet na vrhu: Miočić nokavtiral Cormierja #video
mcgregor viski
Sportal Je Irec povsem izgubil pamet? V baru napadel starejšega možakarja #video
Ne spreglejte