Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 7. 2021,
7.16

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,54

6

Natisni članek

Dustin Poirier Conor McGregor

Nedelja, 11. 7. 2021, 7.16

2 leti, 9 mesecev

Hudo poškodba

Conorja McGregorja po hudi poškodbi odpeljali na nosilih #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,54

6

Conor McGregor | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

V noči na nedeljo sta se v areni T-Mobile v Las Vegasu (UFC 264) borila Conor McGregor in Dustin Poirier. Borba se je končala že v prvi rundi, potem ko je Irec utrpel hudo poškodbo. Tako hudo, da so ga morali odpeljati na nosilih.

Dvoboj je tako po tehničnem nokavtu dobil Dustin Poirier, a je tudi že pred tem McGregorju zadal kar nekaj udarcev. Malo pred koncem prve runde je Conor McGregor nerodno stopil na levo nogo in si jo zlomil. Obrnilo mu jo je, tako da se je samo sesedel in dvoboja je bilo konec (počeno goleno).

Prvi zvezdnik UFC Conor McGregor ni bil zadovoljen s sodniško odločitvijo, medtem ko je Dustin Poirier dejal, da je zasluženo zmagal, so zapisali pri ESPN. "Vsi, ki so mi žvižgali, lahko poljubijo mojo r**," je po dvoboju dejal Poirier. "Premagal sem ga," je dodal Američan, ki je prepričan, da je on nasprotniku poškodoval gleženj, nato pa je noga "popustila". Na drugi strani je McGregor izjavil: "Ni še konec."

Dustin Poirier je še drugič premagal Irca. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Dustin Poirier je še drugič premagal Irca. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Za borca je bil to že tretji medsebojni dvoboj. Prvega je leta 2014 dobil McGregor, letos januarja in danes zjutraj pa je dvoboja dobil Poirier. Borba je bila za 32-letnega Irca zelo pomembna. V primeru zmage bi se McGregor pomeril za prestol s Charlesom Oliveiro. Tako pa je ostal praznih rok, in vprašanje je, kako se bo odvijala njegova nadaljnja kariera.

Dan White, predsednik UFC, je po dvoboju povedal, da McGregorja že v nedeljo čaka operacija. Poirier pa se bo v naslednjem dvoboju pomeril proti Charlesu Oliveiru. Prav tako lahko pričakujemo, če bo Conor uspešno rehabilitiral svojo poškodbo, še četrto borbo med Ircem in Američanom.

Ne spreglejte