Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 6. 2008,
17.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 25. 6. 2008, 17.26

8 let

Bruno Najdič trener Nove KBM Branika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V strokovnem vodstvu odbojkaric Nove KBM Branika, slovenskih podprvakinj, je prišlo do spremembe.

Mesto trenerja je prevzel 39-letni Bruno Najdič. Nadomestil bo Mitjo Koželja, ki bo odslej v klubu opravljal vlogo športnega direktorja.

Najdič, nekdanji odličen igralec mariborskega kluba, se s trenerskim poslom ukvarja od leta 1998, tako da že ima nekaj izkušenj. "Koželj mi je precej presenetljivo ponudil mesto trenerja v tem klubu. Seveda gre za trenerski izziv, ki ga nisem želel izpustiti iz rok, posebno zato, ker vem, da so pogoji za delo dobri in da je v zadnjem letu ali dveh Nova KBM Branik predvsem na organizacijskem področju zelo napredoval," je dejal o Najdič, ki se je že lotil priprav na delo, ki ga bo formalno začel z začetkom priprav konec julija.

"Za ta korak sva se s predsednikom kluba Matjažem Kovačičem odločala zelo dolgo. Naposled je prevladalo mnenje, da smo v klubu prišli do ravni organizacije in obsega dela, ko je za odločnejši in predvsem dolgoročnejši napredek pač potrebno zapolniti mesto športnega direktorja. Prepričan sem, da bomo z Brunom na mestu trenerja in Sebastijanom Zorenčem, ki ostaja na mestu pomočnika, lahko začeli in tudi nadaljevali sezono odlično pripravljeni," je v nekaj besedah opisal spremembo na vodstvenem področju Mitja Koželj. Kondicijski trener bo še vedno Tomaž Jagarinec, mesto tehničnega direktorja kluba pa bo tudi v naslednji sezoni opravljal Matjaž Korošak.

Ekipa še ni popolna

Ekipa, ki jo bo vodil Najdič, sicer še ni popolna, vendar pa je že jasno, da bodo v klubu zaigrale še Vesna Vardič, center iz Novega Mesta, Katja Medved, reprezentančni libero, ki prihaja iz ljubljanskega Vitala, Tamara Borko (center), okrepitev iz Benedikta, in Sara Valenčič, sprejemalka-napadalka iz Kopra. Že pred časom je še za eno leto podaljšala pogodbo Karmen Kočar, reprezentančna podajalka, prvi ekipi pa se bo pridružila tudi Mihela Planinšec, ena najbolj nadarjenih mladink iz domačega kluba. "Čeprav imamo okostje ekipe že sestavljeno, imamo še kar nekaj želez v ognju, vendar se nam ne mudi. Do začetka priprav bo pa seveda vse jasno," je nekoliko skrivnostno dodal Koželj.

Ne spreglejte