Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 4. 2023,
10.02

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nagradna igra Heineken Formula 1 PR članek

Ponedeljek, 17. 4. 2023, 10.02

1 leto

Heineken te z neustavljivo hitrostjo odpelje na dirkaški vikend F1

Oglasno sporočilo

Je tvoj sanjski dan poln evforije, dirkanja in Heinekena? Prijavi se na nagradno igro in odpotuj na dirkaški vikend F1.

HEINEKEN_1920x1080_pr_1 | Foto: Heineken Foto: Heineken

Dirkaški vikend F1

Heineken nima le najboljših oboževalcev, ampak tudi dostop do največjih svetovnih doživetij, zato je letos pripravil posebno nagradno igro, v kateri lahko tudi ti osvojiš nepozabno VIP-izkušnjo na dirkaškem vikendu F1.

To pomeni, da lahko osvojiš popolnoma brezplačno potovanje na ogled dirke formula 1 v živo za dva in 500 evrov, s katerimi si lahko na potovanju privoščita, kar vama srce poželi.

Vse, kar te ločuje od vznemirljivega dogodka, ki se začne 27. avgusta, je nakup kateregakoli izdelka Heineken, vnos številke računa na Heineken.si do konca aprila in kanček sreče. Če računa nimaš več pri sebi, lahko sodeluješ tudi brez, a le, če organizatorjem poveš, zakaj si ravno ti s spremljevalcem po izbiri zaslužiš biti v središču ene najbolj razburljivih tekem formule 1.

Preostala doživetja

Paleto ponujenih sanjskih doživetij, med katerimi lahko zmagovalci izbirajo, sestavljajo tudi ogled finalne tekme UEFA Champions League, plesanje do jutranjih ur na festivalu EXIT in obisk muzeja Heineken Experience v Amsterdamu.

To je tvoja zadnja priložnost, da sodeluješ v nagradni igri in si zagotoviš ogled dirke formula 1 v živo. Zdaj gre zares.

Naročnik oglasnega sporočila je Heineken d.o.o.

Ne spreglejte