TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 5. 2010,
12.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 7. 5. 2010, 12.23

8 let

Spogledovanje po ločitvi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Z ločitvijo se konča zakon, ne pa tudi ljubezen in spolnost.

Včasih potrebujemo veliko energije, dobre volje in vztrajnosti, ki nam poleg hormonov pomagajo do zadovoljstva in spet izvabijo nasmešek na ustnice. Začnite, ko boste pripravljeni! Res je, zmenki po ločitvi so drugačni kot zmenki pred poroko, a še vedno so samo zmenki, namenjeni druženju in zabavi. Če nanje še niste pripravljeni, potem se ne silite, saj si boste samo pokvarili okus. Pustite, da v vas dozori spoznanje, da ste lepi in poželenja vredni, da se na zmenek odpravljate zato, ker vam je nekdo všeč, ne zato ker vas je strah, da bi ostali sami, ker vas je nekdo pač povabil ven, ali zato, ker bi se radi spet poročili. Zmenek ni zakon in nikjer ne piše, da pelje tja. Spoznajte svoj okus. Ali bolje ̶ ponovno ga spoznajte! Čeprav ste še vedno ista oseba, se je vaš okus z leti spremenil, postal bolj fin in izbirčen. Bolj kot kdajkoli veste, kaj vam ustreza, česa si želite, kaj iščete, zato ne pristajajte na manj samo, da ne bi bili sami. Vedno lahko poskusite in spoznate kaj novega, a zdaj veste tudi, česa zares ne marate. Da ne bi ponavljali napak iz preteklosti, napišite seznam stvari, ki so skalile vašo srečo, in se ga držite.

Investirajte vase!

To, da ste v resnici dober človek z velikim srcem, je izjemno lepo, a ne vedno v prvem hipu najbolj privlačno. Saj veste, da naše oči ne razmišljajo, ampak imajo svojega "malarja" ... Naj vam torej ne bo škoda denarja za novo pričesko, nov par kavbojk, ki bo napel vašo ritko, nov parfum, s katerim boste dišali še bolj zapeljivo ... Ne gre samo za zmenek, gre za počutje. In ko boste nekaj lepega storili zase, se boste tudi počutili lepše in samozavestnejše.

Ne izdajte vsega takoj! Če je zmenek prijeten, hitro dobite občutek, da klepetate z dušo dvojčico, zaupnost narašča, a ima svoje meje. Resnično ni potrebe, da na prvih zmenkih razkrijete vse o sebi, od svojih najglobljih fobij do jeze, ki jo čutite do bivšega, ali neizmerne potrebe po seksu, ki jo imate, odkar ste samski, pa čeprav so zmenki namenjeni tudi temu. Pustite se spoznati postopoma, razkrivajte se s pridihom mistike, učinek je zagotovljen in veliko bolj privlačen, kot če nekoga postavite pred dejstva, se strinjate?

Naj bo kratko in sladko.

Začetni zmenki naj vam bodo pisani na kožo v vseh pogledih, kolikor je to le mogoče. Ko nekoga še ne poznate dovolj, se dogovorite za pijačo, prigrizek ob pijači ali sladoled, nikar ne začenjajte s slow food večerjo, ki ima sedem hodov. Od tam ne morete pobegniti nekaj ur, trpljenja pa si nikakor ne želite, kajne? Če vam je nekdo všeč, zares všeč, to veste že po petih minutah. Dobro, tudi po petih sekundah, vsekakor pa hitro in nepovratno.

Bodite pogumni in vztrajni Kot rečeno, zmenek je zmenek in nikjer ne piše, da vam bo že prvi obrnil življenje na glavo. Morda iščete nekoga za eno noč, morda ponovno za vedno, se bo že pokazalo. Do takrat pogumno uživajte in vztrajajte, le takšne spremlja tudi sreča.

Ne spreglejte