Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
28. 9. 2016,
11.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

2

Natisni članek

moda Heidi Klum obleka Melania Trump

Sreda, 28. 9. 2016, 11.05

6 let, 6 mesecev

Obleka za 1.800 evrov, ki jo je nosila Melania Trump, je že skoraj razprodana

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

2

Melania Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vsak politični dogodek je hkrati tudi modni in tako je bilo tudi na prvem soočenju kandidatov za naslednjega predsednika ZDA, kjer so modne navdušenke spet občudovale obleko naše Melanie.

Melania Trump je na ponedeljkovi debati nosila malo črno obleko, kos, ki ga "mora" v svoji omari imeti vsaka ženska. Trenutno najbolj znana Slovenka na svetu je za to priložnost nosila čudovito kreacijo francoskega modnega oblikovalca Rolanda Moureta, ki stane vrtoglavih 1.800 evrov.

Melania je bila v črni obleki Rolanda Moureta videti zelo glamurozno. | Foto: Reuters Melania je bila v črni obleki Rolanda Moureta videti zelo glamurozno. Foto: Reuters

A visoka cena ni bila omejitev za marsikatero modno navdušenko, saj so obleko na ameriškem trgu zahvaljujoč Melanii že skoraj povsem razprodali, mi pa smo na znani spletni strani Net-a-Porter, kjer prodajajo kreacije priznanih modnih znamk in oblikovalcev, našli še nekaj kosov na zalogi. Če si jo lahko privoščite, pohitite, saj je številk vse manj.

Enako je Heidi nosila nekaj mesecev prej, na praznovanju 15. sezone uspešnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum. | Foto: Getty Images Enako je Heidi nosila nekaj mesecev prej, na praznovanju 15. sezone uspešnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum. Foto: Getty Images

Sicer pa Melania ni prva znana oseba, ki jo je očarala črna Mouretova kreacija - julija letos jo je nosila že supermanekenka Heidi Klum, ki je k obleki kombinirala rdeče sandale z visoko peto, Melania pa se je odločila za klasične črne salonarje.

Katera je nosila bolje kreacijo Roksande Ilinčić? Melania ali Joyce? | Foto: Katera je nosila bolje kreacijo Roksande Ilinčić? Melania ali Joyce?

V situaciji "katera jo je nosila bolje" je bila Melania že na julijski republikanski nacionalni konvenciji, s kreacijo srbske oblikovalke Roksande Ilinčić. Očitno ima Melania res velik modni vpliv, sa je bila tudi takrat njena modna izbira kmalu razprodana. Enako obleko je teden pozneje na demokratski nacionalni konvenciji nosila 65-letna Joyce Beatty.

Save

Ne spreglejte