Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
4. 10. 2016,
6.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

1

Natisni članek

telesni stražar Kim Kardashian Kanye West rop Pariz diamanti

Torek, 4. 10. 2016, 6.54

6 let, 6 mesecev

Noč groze za Kim: bala se je, da jo bodo posilili

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

1

kim kardashian | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Znanih je več podrobnosti o ropu Kim Kardashian v Parizu. Zvezdnico je pet oboroženih moških zvezalo in zaprlo v kopalnico, bala se je, da jo bodo posilili.

Kim je spala v razkošnem apartmaju, ko je zaslišala korake na stopnicah. Preden bi lahko po telefonu poklicala na pomoč, so ji ga vzeli iz rok. Njen telesni stražar Pascal Duvier je bil v nočnem klubu z njenima sestrama Kourtney in Kendall nedaleč stran. V spodnjem nadstropju apartmaja je spala Kimina prijateljica Simone Harouche, ki je slišala hrup in se zaprla v kopalnico, od tam pa poklicala Duvierja.


Preberite še:
Zvezdniki po ropu branijo Kim Kardashian

Kim grozili s pištolo, jo zvezali in ji ukradli milijone vredne dragulje​


Medtem je Kim prosila za svoje življenje, vpila, da ima dva otroka, v policiste oblečeni napadalci pa so ji zvezali roke in gležnje, preden so jo zaprli v kopalnico. Pozneje je Kim policiji povedala, da se je bala, da jo bodo posilili. Francosko govorečih napadalcev ni razumela. Moški, ki so ukradli približno deset milijonov evrov vredne dragulje - prstan in škatlo za nakit -, so nato pobegnili na kolesih.

Dve minuti pozneje je do stanovanja prihitel telesni stražar Duvier, ki se je znašel pod plazom kritik, ker si je dovolil takšen varnostni spodrsljaj. Nekdanji telesni stražar družine Kardashian Steve Stanulis je celo namignil, da je pri ropu sodeloval nekdo iz notranjega kroga Kim. Stanulis je bil hkrati kritičen do Kim, ker na družabnih omrežjih razkazuje svoj nakit.

 

💎💎💎

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


V ponedeljek popoldne je Kim odletela v New York, kjer jo je na letališču pričakal mož Kanye West. V ZDA se je vrnila brez ukradenega zaročnega prstana, ki ga je še nekaj dni prej ponosno razkazovala na Instagramu. Otroka, North in Saint, sta bila ves čas v New Yorku, kjer ju je Kim pustila, ker je mislila, da je to zanju bolje.

Ne spreglejte