Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
6. 10. 2016,
10.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt ločitev otroci terapija

Četrtek, 6. 10. 2016, 10.02

6 let, 6 mesecev

Ločitev Brangeline: Otroci ne razumejo, kaj se dogaja

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
Angelina Jolie | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Angelina Jolie in njenih šest otrok, ki jih ima z Bradom Pittom, po ločitvi obiskujejo terapevta. Ločitev je za otroke stresna, Angelina pa išče novo, večjo hišo.

Dobra dva tedna po vložitvi dokumentov za ločitev Angelina "ostaja močna zaradi otrok", medtem ko se vsa družina skuša privaditi na novo življenje, poroča revija People in dodaja, da so že obiskali terapevta. Prav to je del dogovora z Bradom: do 20. oktobra bo lahko otroke obiskoval le ob prisotnosti terapevta, otroci pa bodo ostali z Angelino.

Intenzivna zakulisna pogajanja

V zakulisju med odvetniki Brada in Angeline potekajo intenzivna pogajanja, najhujša bitka pa se bije glede otrok in tega, kako naj bi jih vzgajali. "Angelina je naredila, kar je mislila, da mora narediti za varnost svojih otrok," je reviji People povedal vir iz igralkinega tabora. Zvezdnica je bila razburjena zaradi Bradovega strožjega pristopa k vzgajanju otrok in je imela dovolj njegovega kajenja marihuane, pitja alkohola in težav z jezo.

Angelina naj bi se za ločitev odločila tudi zaradi razhajanj v pogledu na vzgojo otrok z Bradom. | Foto: Cover Images Angelina naj bi se za ločitev odločila tudi zaradi razhajanj v pogledu na vzgojo otrok z Bradom. Foto: Cover Images

Od ločitve naprej Angelina s svojimi šestimi otroki – s 15-letnim Maddoxom, 12-letnim Paxom, 11-letno Zaharo, desetletno Shiloh ter osemletnima dvojčkoma Vivienne in Knox – živi v najeti hiši v Malibuju, kjer jim družbo delajo Angelinini prijatelji in brat James Haven. Angelina želi samostojno skrbništvo nad otroki, ki vse od ločitve niso zapustili najete hiše. "Za otroke je težko. Navajeni so na več aktivnosti in bolj zabavno življenje, zato jim je bilo težko, ko so ostajali v hiši. Mlajši otroci ne razumejo, kaj se dogaja," je dodal vir.

Brad se je preselil

Angelina po poročanju ameriških tabloidov medtem išče več hiš, ki bi jih lahko najela. Preseli pa se je tudi Brad. V hiši v Los Felizu, ki je bila skupni dom družine v srečnejših časih, ni več zdržal, saj je bilo tam preveč bolečih spominov.

Vir iz Bradovega tabora je potrdil, da je 52-letni igralec povsem strt zaradi dogodkov v zadnjih tednih, tako zaradi napačno prikazanih dogodkov kot zato, ker so ogrozili možnost njegove družine, da si opomore in nadaljuje vsak svoje življenje.

Brad se je pripravljen boriti za skupno skrbništvo nad otroki. | Foto: Getty Images Brad se je pripravljen boriti za skupno skrbništvo nad otroki. Foto: Getty Images

"Brad ima svoje otroke rad bolj kot karkoli drugega na svetu. Oni so zanj najpomembnejši. Naredil bo, kar bo treba, da bo z njimi," je dodal vir.

Brada preiskovala policija

Po ločitvi je prišlo na dan, da je nekaj dni prej Brad vzkipel na zasebnem letalu, s katerim se je družina iz Francije vračala v ZDA. Zaradi anonimne pritožbe, da je bil pijani igralec fizično in verbalno nasilen do sina Maddoxa, ga je preiskovala celo policija. Da bi ovrgel takšne govorice, je Brad prostovoljno dal vzorec urina, nato pa sta z Angelino dosegla začasni dogovor, ki se izteče čez 14 dni.


 

Ne spreglejte