Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
27. 9. 2016,
18.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,98

Natisni članek

zakon Angelina Jolie Brad Pitt Jennifer Aniston Justin Theroux

Torek, 27. 9. 2016, 18.02

6 let, 6 mesecev

Jenniferin mož vtrl sol v Bradovo ločitveno rano

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,98
Jennifer Aniston, Justin Theroux | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Justin Theroux je razkril, zakaj njegov zakon z Jennifer Aniston deluje. Igralec je skrivnost svojega uspešnega zakona delil le nekaj dni po šokantni ločitvi Brangeline.

Jennifer je zaradi ločitve nekdanjega moža Brada Pitta od Angeline Jolie pod drobnogledom medijev, ki so na preži, da bi ujeli igralkin odziv. Nekdanja "prijateljica" ni skrivala tega, da sta jo ločitev od Brada pred 12 leti in njegovo takojšnje razmerje z Angelino močno prizadela.


Preberite še:
Privrženci Jennifer Aniston so se tako odzvali na ločitev Brangeline


Jennifer in Brad sta bila poročena med letoma 200 in 2005. Brad se je v Angelino zaljubil na snemanju filma, ko je bil še poročen z Jennifer. | Foto: Getty Images Jennifer in Brad sta bila poročena med letoma 200 in 2005. Brad se je v Angelino zaljubil na snemanju filma, ko je bil še poročen z Jennifer. Foto: Getty Images Anistonova je po nekaj neuspešnih zvezah leta 2011 spoznala Justina, s katerim sta se lani poročila. Ameriški mediji se zdaj sprašujejo, ali ob ločitvi Brangeline čuti vsaj malce zadovoljstva, saj ji je pred več kot desetletjem Angelina speljala moža.

Jennifer se na ločitev (še) ni odzvala, je pa v javnosti spregovoril njen drugi mož, igralec in scenarist Justin. Ta je sicer raje kot o razpadu zakona Brangeline govoril o svojem zakonu in tem, zakaj ta deluje, s tem pa (namenoma?) namignil na to, zakaj zakon Brada in Angeline ni bil uspešen.

Skupaj se smejita in se spoštujeta

"Ceniva humor drug drugega, spoštujeva se in dobro razumeva. Vem, da se sliši preprosto, ampak tako je," je povedal, kaj je skrivnost njunega zakona. Pred časom so se sicer pojavile tudi govorice o težavah v njunem zakonu. Igralca sta jih ta teden zatrla tako, da sta se dobro razpoložena večkrat odpravila na večerjo v New Yorku. Tja je 47-letna Jennifer priletela iz Los Angelesa, kjer po novici o ločitvi Brangeline ni imela miru.

Zahtevo za ločitev je po dveh letih zakona vložila Angelina in s tem povsem presenetila Brada, ki je obupan. Ločitev je hitro postala umazana z obtožbami, da ima Brad težave z alkoholom in da je fizično napadel 15-letnega sina Maddoxa.

Ne spreglejte