Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
26. 9. 2016,
12.21

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,20

1

Natisni članek

Gareth Bale Emma Rhys-Jones droge slavni

Ponedeljek, 26. 9. 2016, 12.21

6 let, 6 mesecev

Gareth Bale pod policijsko zaščito zaradi napadov na družino zaročenke

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,20

1

Gareth Bale | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Sestrična Garethove zaročenke je močno ogrozila svojo družino, saj je ujezila preprodajalce drog, ko je pred dobrim mesecem pobegnila s kovčkom, vrednim 1,1 milijona evrov.

Gareth Bale je trenutno pod strogo policijsko zaščito, saj je bila družina njegove zaročenke Emme Rhys-Jones tarča vrste napadov. Avtomobila njenih starih staršev in tete so zažgali z baklami, hišo še ene tete pa polili z bencinom.

Policija meni, da so napadi grožnja preprodajalcev drog, potem ko se je Emmina sestrična Epiphany Dring, nekdanji model, sprla z njimi in jih ujezila s pobegom. S seboj je vzela kovček, v katerem je bilo približno 340 tisoč evrov gotovine skupaj z drogo in ročnimi urami, tako da je bila skupno vrednost kovčka približno 1,1 milijona evrov.

Gareth in Emma sta zaroko oznanila julija letos. | Foto: Getty Images Gareth in Emma sta zaroko oznanila julija letos. Foto: Getty Images

Kot poroča britanski medij The Sun, so pred Garethovo hotelsko sobo na Gran Canarii, kjer so v soboto odigrali tekmo, stali trije oboroženi španski policisti, ki so skrbeli za popolno varnost nogometnega zvezdnika. Njegova izbranka Emma je menda vsa prestrašena na njunem domu v Walesu, kjer jo prav tako ščiti policija.

Emma (na fotografiji z Garethovo mamo Debbie in prvo hčerko Albo Violet) se boji za varnost svoje družine. | Foto: Getty Images Emma (na fotografiji z Garethovo mamo Debbie in prvo hčerko Albo Violet) se boji za varnost svoje družine. Foto: Getty Images

Britanski mediji so še sporočili, da je waleška policija napadov že obtožila 22-letnega moškega, zaradi suma groženj s smrtjo pa so aretirali tudi 54-letno žensko. Družina se še vedno boji novih napadov, saj meni, da napadalci ne bodo odnehali, dokler ne dobijo svojega denarja. "Bojimo se, da se bodo res lotili Garetha in Emme, saj vsi vedo, da imata denar," je sporočil vir.

Policija je medtem menda že odkrila lokacijo Emmine sestrične. Sumijo, da se skriva v Maleziji, sicer pa ta ni edina sorodnica Garethove zaročenke, ki ima težave z zakonom. Njen oče, 52-letni Martin, je v ameriškem zaporu zaradi goljufij.

Save

Ne spreglejte