Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
8. 10. 2016,
7.58

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

Natisni članek

pomoč ločitev Jane Pitt Jennifer Aniston Angelina Jolie Brad Pitt

Sobota, 8. 10. 2016, 7.58

6 let, 7 mesecev

Bradova mati se je obrnila na Jennifer

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48
bill pitt, angelina jolie, jane pitt, brad pitt | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Ne le Brad Pitt, na Angelino Jolie so zaradi šokantne ločitve jezni tudi starši znanega igralca. Bill in Jane Pitt sta besna predvsem zato, ker njuna za zdaj še snaha blati sinovo ime.

Jane Pitt je besna na svojo snaho, ker je napadla Bradov sloves dobrega očeta ter ga skuša prikazati kot nasilneža in alkoholika.

Z možem Angelini ne bosta nikoli odpustila zaradi bolečine, ki jo je prizadejala celotni družini, so "prijatelji" zakoncev Pitt povedali tabloidom.


Preberite še:
Strti Brad vsak dan kliče svoje starše


"Jane ima zlomljeno srce zaradi ločitve. Svojega sina in vnuke je od njegove poroke z Angelino videla zelo malo. Z Billom sta bila povsem presenečena in sta strta zaradi vsega, kar se dogaja, prav tako kot Brad," je povedal znanec družine.

"Jane je v solzah zaradi obtožb, da je Brad zlorabljal otroke in užival mamila. Brad vsak dan govori s svojimi starši. V slabem stanju je in zelo ju skrbi zanj," je dodal.

Bradove starše je prizadelo predvsem to, da ga skuša Angelina predstaviti kot slabega očeta. | Foto: Cover Images Bradove starše je prizadelo predvsem to, da ga skuša Angelina predstaviti kot slabega očeta. Foto: Cover Images

Bradova mati nad Angelino ni bila najbolj navdušena niti v času, ko je par preživljal veliko lepše čase kot zdaj. Snaho si je, predvsem zaradi vnukov, prizadevala sprejeti v družino, a bolj pristnega odnosa jima ni uspelo vzpostaviti.

Veliko bolj kot nad Angelino so bili Bradovi starši navdušeni nad njegovo prvo ženo Jennifer Aniston. Nekdanja Prijateljica je z Bradovimi starši ostala v stiku tudi po njuni ločitvi pred 12 leti. Jane se je v težkih časih celo obrnila po nasvet na nekdanjo snaho, poroča Radar Online. "Še vedno sta si blizu, a Jane tega zdaj vsaj ni treba več skrivati," je povedal vir.

Ne spreglejte