Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
24. 9. 2016,
10.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt ločitev hiša otroci

Sobota, 24. 9. 2016, 10.02

6 let, 6 mesecev

Angelina že pred tedni najela hišo, kjer se skriva z otroki

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33
Brangelina | Foto Reuters

Foto: Reuters

Najprej je kazalo, da je Angelina Jolie odločitev za ločitev od Brada Pitta sprejela pred kratkim, a morda je to načrtovala že dalj časa.

V ponedeljek je odjeknila novica, da je Angelina vložila zahtevo za ločitev, kot datum razhoda z Bradom pa je navedla 15. september, torej le nekaj dni pred vložitvijo ločitvenih dokumentov. Mediji so poročali, da je prejšnjo sredo na zasebnem letalu, s katerim se je družina iz Francije vračala v ZDA, izbruhnil silovit prepir med zakoncema, v katerega je posegel najstarejši sin Maddox. Zaradi prepira, med katerim naj bi bil Brad nasilen do 15-letnega posvojenega sina, zvezdnika preiskuje policija. Prepir naj bi bil povod za to, da je Angelina "v dobro svoje družine" zahtevala ločitev.

Daily Mail zdaj poroča, da je Angelina hišo v Malibuju, v katero se je zatekla z otroki in ki je ne zapušča, najela že tri tedne pred vložitvijo zahteve za ločitev. Za najem razkošne vile ob morju igralka plačuje 95 tisoč dolarjev (84.600 evrov) na teden. Hiša, ki se razteza na 409 kvadratnih metrih, ima pet spalnic in pet kopalnic, če bi jo igralka hotela kupiti, pa bi zanjo morala odšteti 12 milijonov dolarjev (10,7 milijona evrov).

Angelina naj bi želela, da ima Brad stike z njunimi otroki, vendar vsaj za zdaj s kmalu nekdanjim možem ni pripravljena deliti skrbništva nad njimi. | Foto: Getty Images Angelina naj bi želela, da ima Brad stike z njunimi otroki, vendar vsaj za zdaj s kmalu nekdanjim možem ni pripravljena deliti skrbništva nad njimi. Foto: Getty Images

Hiši, ki stoji v ekskluzivni soseski, kamor lahko vstopijo le stanovalci (in njihovi gosti), je idealno zatočišče. Vanjo se je Angelina skupaj z otroki umaknila pred radovednimi paparaci in se oddaljila tudi od Brada. Zvezdnik je namreč ostal sam v hiši v Los Felizu, ki je bila do zdaj družinski dom para v Los Angelesu. Hiša je okoli eno uro oddaljena od hiše, kjer Angelina s svojimi odvetniki načrtuje nadaljnje korake v ločitvi, ki se je izkazala za vse prej kot prijateljsko.

Angelinini novi sosedje so Owen Wilson, Anthony Hopkins, Julia Roberts, Sean Penn in Matthew McConaughey. Da posestva, pred katero je Angelina postavila varnostnike, nima nobenega namena zapustiti, kaže tudi to, da je po najnujnejših opravkih poslala svojo pomočnico.

Ne spreglejte