Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
25. 9. 2016,
10.20

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,13

1

Natisni članek

ločitev Brad Pitt Angelina Jolie

Nedelja, 25. 9. 2016, 10.20

6 let, 7 mesecev

Angelina blokirala Bradove telefonske klice in sporočila

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,13

1

Brad Pitt, Angelina Jolie | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Brad Pitt svojih otrok ni videl, vse odkar je Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev. Govorice o nekoč zlatem paru Hollywooda postajajo vse bolj divje.

Angelina, ki se je z njunimi šestimi otroki zatekla v najeto hišo v Malibuju, je prekinila vse stike z Bradom, s katerim sta bila skupaj 12 let, zadnji dve leti kot zakonski par. Blokirala je vse Bradove klice in njegove telefonske številke.

Brad je zaradi ločitve zelo vznemirjen in potrt. "Odločitev ga je povsem presenetila, niti sanjalo se mu ni, da bo to naredila. Angelina je zahtevo za ločitev vložila minuto, preden so se sodišča v ponedeljek zaprla. Ni imel odvetnika. Z ločitvijo je že večkrat grozila, a ni si mislil, da bo to uresničila," se revija US Weekly sklicuje na vir.

Ločitveni dokumenti, ki jih je vložila Angelina. | Foto: Reuters Ločitveni dokumenti, ki jih je vložila Angelina. Foto: Reuters

Odločitev o ločitvi je Angelina sprejela po prepiru na zasebnem letalu, s katerim je družina letela iz Nice v Franciji v Kalifornijo. Brad se je napil in sprl z ženo, vmes je posegel njun najstarejši sin Maddox. Zaradi incidenta Brada preiskuje policija.

Delavci na letališču so prepir z letala slišali, še preden so se odprla vrata. Brad se tudi po pristanku še vedno ni umiril, nato pa naj bi 52-letnik uriniral kar na pristajalni stezi, potem pa se vozil s tovornjakom za gorivo in pri tem celo trčil v drugo letališko vozilo. Vir blizu Brada je takšne govorico zanikal kot popolnoma izmišljene.

Brad želi oprati svoje ime pred obtožbami, da je bil nasilen do otrok in je prepričan, da mu bo to uspelo. Hkrati je svoje prijatelje in znance prosil, naj naokoli ne širijo negativnih stvari o Angelini, saj je mati njegovih otrok.

Brad že skoraj en teden ni videl svojih otrok. | Foto: Reuters Brad že skoraj en teden ni videl svojih otrok. Foto: Reuters

Se pa je o Angelini razgovoril avtor njene neavtorizirane biografije Ian Halperin. Trdi, da je nekaj dni pred incidentom na letalu Angelina Brada želela pregovoriti, da bi imela t. i. odprt zakon. Ona bi se z otroki preselila v Veliko Britanijo, od koder bi delala kot ambasadorka Združenih narodov za begunce, on pa bi ostal v Los Angelesu. Navzven bi bila srečno poročen par, zasebno pa bi se lahko videvala, s komer bi se hotela.

Angelina kot nova princesa Diana?

Brad je, tako Halperin, ženin predlog zavrnil kot povsem nesprejemljiv, kar je Angelino hudo razjezilo. Brad se je sredi ostrega prepira umaknil v svojo sobo in zaklenil vrata, besna Angelina pa je tolkla s pestmi po vratih in vpila, naj pride ven.

Razlog za Angelinin predlog naj bi tičal v tem, da je želela v Britaniji začeti politično kariero, saj naj bi želela posnemati svojo prijateljico, baroneso Arminko Helic in nadaljevati humanitarno delo princese Diane. Angelina naj bi se celo želela poročiti v kraljevo družino, njena "tarča" pa naj bi bil princ Andrew.

Ne spreglejte