Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
20. 12. 2016,
7.31

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Kanye West Kim Kardashian posnetek izsiljevanje

Torek, 20. 12. 2016, 7.31

6 let, 6 mesecev

Sorodnik ga je izsiljeval z žgečkljivim posnetkom

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Kanye West, ki se je prvič po živčnem zlomu v javnosti pokazal skupaj z ženo Kim Kardashian, je sorodniku plačal 250 tisoč dolarjev, da ta ne bi objavil posnetka njegovega spolnega odnosa.

 

#KimKardashian & #KanyeWest's First Night Out Together Since Kanye's Breakdown

A photo posted by WE LOVE AMEBO😄😋DM HOT GIST🔥 (@krystaltalks) on

Kanyejev bratranec Lawrence Franklin je za Daily Mail povedal, da se je raper odtujil od družine in postal nezaupljiv do sebi bližnjih ljudi, ker ga je eden od sorodnikov izsiljeval. Omenjeni sorodnik je po besedah Franklina našel posnetek zvezdnika, na katerem spolno občuje z neznano temnopolto žensko. Posnetek je bil na prenosnem računalniku, ki ga je Kanye podaril kot darilo leta 2012.

Sorodniku je Kanye na koncu plačal četrt milijona dolarjev, da mu je predal posnetek. Po incidentu se je od svoje družine odtujil in skoraj povsem prekinil stike s sorodniki, kar naj bi vplivalo tudi na živčni zlom, zaradi katerega je Kanye konec novembra pristal v bolnišnici v Los Angelesu.

Mami Kanyeja Westa snaha Kim Kardashian ne bi bila všeč, meni raperjev bratranec. | Foto: Reuters Mami Kanyeja Westa snaha Kim Kardashian ne bi bila všeč, meni raperjev bratranec. Foto: Reuters

Franklin je razkril tudi, da Kanye še vedno ni prebolel smrti svoje mame Donde, ki je umrla leta 2007 zaradi zapletov po plastični operaciji, in da se težko vključi v resničnostni svet družine Kardashian. Bratranec meni, da Donda ne bi bila zadovoljna s sinovo ženo Kim. Kanye in Kim sta se začela dobivati konec leta 2012, imata pa triletno hčerko North in enoletnega sina Sainta.


Preberite še:
Moški ne morejo v korak s Kardashianovimi


Po ropu v Parizu, v katerem so zamaskirani moški zvezali Kim in ji ukradli za okoli osem milijonov evrov vredne diamante, ter po Kanyejevem živčnem zlomu so se pojavila ugibanja, ali je zakona enega najbolj razvpitih parov konec, a zakonca sta se v nedeljo zvečer skupaj odpravila na večerjo in dokazala, da sta še vedno skupaj.

 

Ne spreglejte