Zvezdnica serije To smo mi bi rada sodelovala v Biggest Loserju

Igralka Chrissy Metz, ki je zaslovela z vlogo obilne Kate v priljubljeni seriji To smo mi, je priznala, da bi z veseljem sodelovala v oddaji The Biggest Loser, ki tekmovalcem omogoča hujšanje s strokovnim nadzorom in ob pomoči motivatorjev, trenerjev in nutricionistov.

 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

Neverjetno priljubljena družinska serija To smo mi (This Is Us), ki se odvija v več časovnih obdobjih in prikazuje življenje nenavadne družine trojčkov, je med zvezdnike izstrelila tudi Chrissy Metz. Igralka je za vlogo Kate Pearson, ki ima težave s prekomerno težo, letos nominirana celo za zlati globus in emmyja. Kate poskuša shujšati z različnimi metodami in vajami, odpravi se celo v kamp, namenjen hujšanju.

Zdravstvene težave so streznitev za obilnejše ljudi

Tudi 36-letna igralka je v intervjuju za revijo Marie Claire priznala, da si želi shujšati. "Veliko teže se mi nabira okoli trebuha," pravi in dodaja, da si ne želi doseči nobene določene številke, ampak si predvsem želi drugačno obliko. Za hujšanje je celo tako zagreta, da bi bila pripravljena sodelovati v šovu The Biggest Loser. "Zelo rada bi tekmovala v Biggest Loserju, kjer so koraki preobrazbe zelo zgoščeni," je povedala. "Moj oče je zajeten človek in imel je že štiri operacije za srčni obvod, kar je strašljivo. To so resnične stvari, ki se dogajajo v družinah pretežkih ljudi, in tega si ne želim," dodaja.

V oddaji The Biggest Loser bodo imeli priložnost sodelovati tudi slovenski kandidati, ki si želijo shujšati in spremeniti svoje življenje. Tekmovalna oddaja prihaja jeseni na Planet TV, prijave so še odprte.

 

 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.