Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
23. 10. 2016,
4.42

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

Katie Holmes Tom Cruise Jamie Foxx

Nedelja, 23. 10. 2016, 4.42

6 let, 6 mesecev

Zakaj Katie skriva svojo ljubezen

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58
katie holmes | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Katie Holmes je že več let v romantični zvezi z igralskim kolegom Jamiejem Foxxom. Čeprav sta zelo srečna, pa javnosti svoje romance (še) nista razkrila.

Katie, ki je svetovno slavo doživela kot Joey v najstniški seriji Dawson's Creek, po ločitvi od Toma Cruisa leta 2012 v javnosti še nismo videli z drugim partnerjem. Razlog za to se, poroča ameriški tabloid Radar, skriva v tem, da v skladu z ločitvenimi papirji ne sme javno hoditi z nikomer vse do leta 2017.

"Katie je v svojem ločitvenem postopku podpisala klavzulo, ki ji preprečuje, da v javnosti na kakršenkoli način osramoti Toma, tako ne sme govoriti o njem in scientologiji ali pa se v javnosti kazati z novim partnerjem najmanj pet let po ločitvi," je razkril vir in dodal, da se lahko 37-letna igralka dobiva, s komerkoli hoče, a ne v javnosti, nobenega svojega morebitnega novega partnerja pa ne sme pustiti v bližino 10-letne hčerke Suri, ki jo ima skupaj s Tomom. Katie se je tako zelo mudilo iz zakona, da je pristala na te pogoje, poleg tega pa je dobila 4,8 milijona dolarjev otroške podpore in še pet milijonov dolarjev.

Jamie in Tom sta zaigrala skupaj v filmu Collateral (Stranski učinki) leta 2004. Približno leto pozneje je Tom spoznal Katie. | Foto: Getty Images Jamie in Tom sta zaigrala skupaj v filmu Collateral (Stranski učinki) leta 2004. Približno leto pozneje je Tom spoznal Katie. Foto: Getty Images

Katie in Jamie se videvata zadnja tri leta. Jamiejeva znanka je potrdila, da sta igralca par in da sta zelo srečna. Avgusta sta se Jamie in Katie skoraj izdala, ko je Jamie na koncertu pel skupaj z Barbro Streisand, Katie pa ni mogla skriti navdušenja nad njim in se mu je tudi pridružila v garderobi.

Čeprav sta bila doslej zelo pazljiva, da paparaci ne bi naredili kakšne njune skupne fotografije, pa Katie komaj čaka, da lahko neha skrivati svojo ljubezen.

Tom in Katie sta se poročila leta 2006 le nekaj mesecev po rojstvu hčerke Suri. Junija 2012 je Katie presenetila Toma, ko je vložila zahtevo za ločitev. Katie, ki je bila vzgojena kot katoličanka, naj bi se bala, da bo Tom skušal Suri uvesti v scientologijo. Skrbništvo nad hčerko je dobila Katie, v zameno pa ne sme izdati nobenih skrivnosti iz zakona z enim največjih hollywoodskih zvezdnikov.

Ne spreglejte