Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
14. 2. 2017,
9.49

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,88

2

Natisni članek

Kate Middleton princ William Ivanka Trump Justin Trudeau Donald Trump

Torek, 14. 2. 2017, 9.49

6 let, 6 mesecev

Trumpova hči se ni mogla upreti premierjevemu šarmu

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,88

2

Ivanka Trump Justin Trudeau | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Na srečanju predsednika ZDA Donalda Trumpa in kanadskega premierja Justina Trudeuja v Beli hiši je sodelovala tudi Ivanka Trump, ki ni skrivala navdušenja nad postavnim Kanadčanom.

Trudeau velja za enega najprivlačnejših politikov na svetu. Postavni politik, ki se je v preteklosti ukvarjal tudi z boksom, ima celo svoj kljub oboževalk, v katerega pa se je, če sklepamo po pogledih, ki jih je namenjala 45-letniku, včlanila tudi 35-letna Ivanka.

Kate je delovala kot zaljubljena šolarka. | Foto: Getty Images Kate je delovala kot zaljubljena šolarka. Foto: Getty Images Trudeau je Belo hišo obiskal brez svoje žene Sophie, na srečanju pa ni bilo Ivankinega moža Jareda Kushnerja, sicer Trumpovega zaupnika in cenjenega svetovalca. Med srečanjem je imela Ivanka čast sedeti ob Justinu, ki ji je galantno pridržal stol, Ivanka pa mu je nato namenjala poglede, ki so kazali njeno navdušenje nad šarmantnim kanadskim premierjem.

Njene poglede so ujele kamere in kmalu so se na spletu pojavili zapisi, da "je klub Justina Trudeauja dobil še enega člana".

Ivanka ni prva znana lepotica, ki je podlegla Trudeaujevemu šarmu. Ko sta lani Kanado obiskala princ William in njegova žena Kate Middleton, je vojvodinja Cambriška pokazala nekaj znakov, da ji je kanadski premier zelo simpatičen, in to celo v prisotnosti svojega moža. Njen nasmeh je bil zelo sladek, med pogovorom z njim pa se je dotikala las.

 

A great discussion with two world leaders about the importance of women having a seat at the table! 🇺🇸🇨🇦

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Ivanka je nato na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri sedi za mizo v Ovalni pisarni, ob njej pa sta njen oče in Trudeau. "Odličen pogovor z dvema svetovnima voditelja o pomembnosti žensk, ko se odloča," je zapisala.

Ne spreglejte