Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
10. 12. 2016,
8.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

zvezdniki otroci

Sobota, 10. 12. 2016, 8.44

6 let, 6 mesecev

Tako ekstravagantno zvezdniki razvajajo otroke

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
princ william, kate middleton, princ george, princesa charlotte | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Slavni in bogati so pripravljeni svoje milijone zapravljati tudi za svoje potomce, zanje ni nobena cena previsoka in nobena želja neuresničljiva.

Slavni so privoščijo marsikaj, prav posebna kategorija pa so njihovi otroci, za katere nobeno darilo ni predrago ali pretežko dosegljivo. Pripravljeni so porabiti gore denarja, da bi bili otroci srečni, veseli in posebni. Malčki, nekateri še v plenicah, so včasih deležni še več medijske pozornosti kot njihovi slavni starši ter narekujejo smernice, so navdih za poslovne poteze ter - kot je v primeru britanskega princa Georgea in njegove sestrice Charlotte - skrbijo za milijonske prihodke gospodarstva.

Oblečeni v oblačila najbolj znanih in dragih modnih znamk se igrajo z igračami, posutimi z diamanti, letijo z zasebnimi letali, svetovni mediji so polni njihovih fotografij. Oblačila in drugi dodatki, ki jih nosijo, so hipoma razprodani.

Igralka Katie Holmes je svoji hčerki, danes desetletni Suri Cruise, pred leti kupila razkošno dvonadstropno hiško za lutke s tekočo vodo in elektriko za 24 tisoč dolarjev. Že pred leti je bila Surijina omara ocenjena na tri milijone dolarjev, saj v njej niso manjkali kosi znamk Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Chloe, Burberry in Juicy Couture.

Suri, edina hčerka Toma Cruisa in njegove tretje (nekdanje) žene Katie Holmes, je že kot majhna deklica nosila oblačil najdražjih modnih oblikovalcev, starši pa so ji dovolili, da je nosila čevlje s peto. | Foto: Getty Images Suri, edina hčerka Toma Cruisa in njegove tretje (nekdanje) žene Katie Holmes, je že kot majhna deklica nosila oblačil najdražjih modnih oblikovalcev, starši pa so ji dovolili, da je nosila čevlje s peto. Foto: Getty Images

Britanski glasbenik Elton John je svojemu sinu Zacharyju kmalu zatem, ko ga je posvojil, kupil stanovanje za 15 milijonov dolarjev. Od tedaj je zatrdil, da svojima sinovoma (po Zacharyju sta s partnerjem Davidom Furnishem posvojila še enega sina) ne bo zapustil svojega bogastva, češ da ni dobro, da otroci odraščajo v razkošju.

Valentina, hčerka igralke Salme Hayek in njenega moža, francoskega milijarderja Francoisa-Henrija Pinaulta, je navajena razkošnih počitnic v najbolj eksotičnih in navadnim smrtnikom nedosegljivih krajih, njen oče pa ji je pripravil 12 milijonov dolarjev vreden sklad.

Tamara, hčerka prvega človeka formule ena Bernieja Ecclestona in njegove nekdanje žene, Hrvatice Slavice, je za svojo dveletno hčerko Sophio letos svoj dom spremenila v božično pravljico, podarila pa ji je še adventni koledar, ki je večji od malčice. Koledar je pravzaprav omara z 25 okni, za vsakim pa se skriva po eno darilo za Sophio in eno za njeno mamico.

 

Counting down to Christmas #themostwonderfultimeoftheyear

A video posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Christmas kisses from us to you

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pevka in igralka Jennifer Lopez je svojima danes osemletnima dvojčkoma Emmi in Maxu ob rojstvu kupila z diamanti posuti ropotuljici in pripravila krst za 200 tisoč dolarjev, ko sta malce zrasla, pa sta dobila še dva šetlandska ponija. Konja je dobila tudi Blue Ivy, hčerka Beyonce in Jay Z-ja. Za drugi rojstni dan so ji slavni starši podarili polnokrvnega arabskega konja za 75 tisoč dolarjev.

Mariah Carey in njen nekdanji mož Nick Cannon sta svoja dvojčka Monroe in Maroccana zavijala v plenice z diamantnimi zaponkami, oskarjevka Sandra Bullock pa je posvojenemu sinu Louisu za njegov prvi rojstni dan podarila sliko Andyja Warhola.

David in Victoria Beckham sta za svoje tri sinove, Brooklyna, Romea in Cruza, pred časom dala zgraditi hišico na drevesu, zanjo pa odštela 44 tisoč dolarjev. Še več, kar 70 tisoč funtov, sta odštela za prvo rojstnodnevno zabavo hčerkice Harper Seven. Najmlajša Beckhamova pa ima v svoji sobi sliko z rožnatim srcem, ki jo je za njen prvi rojstni dan po naročilu staršev naredil priznani slikar Damien Hirst, zanjo so odšteli milijon dolarjev.

Nekdanja mis sveta in bollywoodska zvezda Aishwarya Rai Bachchan je z možem Abhishekom Bachchanom hčerki Aaradhyji za prvi rojstni dan kupila igračko za 70 tisoč dolarjev, majhen avtomobil mini morris in hišo v Dubaju za osem milijonov dolarjev.

Ne spreglejte