Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
6. 3. 2017,
17.18

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

Ben Affleck Jennifer Lopez Jennifer Garner Marc Anthony

Ponedeljek, 6. 3. 2017, 17.18

6 let, 6 mesecev

Spet sta skupaj in med njima je bolj vroče kot kadarkoli

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40
Jennifer Lopez, Ben Affleck | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Igralec Ben Affleck je spet skupaj z Jennifer. A tokrat ne govorimo o njegovi za zdaj še ženi Jennifer Garner, temveč Jennifer Lopez.

Ben in J.Lo sta bila pred dobrim desetletjem zaročena, a usodnega da nista nikoli izrekla. Namesto tega se je Ben poročil z Jennifer Gardner, J.Lo pa je zamenjala kar nekaj partnerjev, med drugim je z zadnjim nekdanjim možem Marcom Anthonyjem dobila dvojčka Emme in Maxa.

Medtem ko ameriški tabloidi en teden poročajo, da se je Ben pobotal s svojo (za zdaj še) ženo Jennifer Garner, s katero imata tri otroke, drug teden pa, da bo Jennifer do konca izpeljala ločitev, tokrat poročajo, da sta igralec in J.Lo pripravljena svoji pred leti končani romanci dati novo priložnost.

Jennifer je bila vedno paranoična glede soimenjakinje, ki je pred njo grela Benovo posteljo. | Foto: Getty Images Jennifer je bila vedno paranoična glede soimenjakinje, ki je pred njo grela Benovo posteljo. Foto: Getty Images 44-Ben in 47-letna Jennifer sta se nedavno dobila – in ne samo zato, da bi govorila o novem skupnem projektu, poroča Radar. Med nedavnim skupnim branjem scenarija se je zdelo, "kot da se ne bi nikoli razšla", je povedal vir.

Kemija med njima je ogromna

"Zardela je, ko jo je na začetku sestanka poljubil. Med njima je toliko kemije, da so bili preostali prisotni kot nevidni. Ben in Jen se sestajata na skrivaj in govori se, da sta resna glede tega, da bi jima tokrat uspelo," je povedal vir.

Jennifer je nedavno nostalgično govorila o njuni romanci izpred več kot desetletja. "V drugih časih, pod drugimi pogoji, kdo ve, kaj bi se zgodilo, a ljubezen med nama je bila pristna," je povedala o romanci, ki je prinesla enega najbolj slavnih parov – Bennifer.

Vir je za Radar zatrdil tudi, da je hotel Ben obnoviti poznanstvo z J.Lo in ji dati vlogo v svojem zadnjem filmu Live by Night, a mu je njegova žena Jennifer to prepovedala. "Jen je bila vedno paranoična glede J.Lo in kaže, da je imela prav," je še povedal vir.

Ne spreglejte