Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
8. 11. 2016,
8.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,53

1

Natisni članek

princesa Diana kraljica Elizabeta II. princ Charles Camilla Parker Bowles

Torek, 8. 11. 2016, 8.36

6 let, 7 mesecev

Šok za kraljico: "Bila je žurerka in požiralka moških"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,53

1

camilla parker bowles, kate middleton | Foto Reuters

Foto: Reuters

Camilla Parker Bowles, žena britanskega prestolonaslednika Charlesa, je danes uglajena in umirjena dama, nova biografija pa jo kaže v povsem drugačni luči.

Pisateljica Imogen Taylor v svoji knjigi On the Fringe opisuje podrobnosti iz življenja Camille, ki snahi britanske kraljice Elizabete II. niso ravno v čast. Camilla je v mladosti moške menjavala kot spodnje perilo, zaradi slovesa požiralke moških pa je nekoč celo izgubila službo.

"Ko je delala na prestižnem delovnem mestu v podjetju za notranje oblikovanje, so njeni nadrejeni prekinili sodelovanje z njo zaradi njenega razuzdanega obnašanja. Delovni čas za njo ni obstajal, preprosto ga je ignorirala. Večerne zabave, ki so trajale po več dni, razkošne zabave, konji, moški in denar so bile stvari, ki so bile pomembne za Camillo," piše avtorica o danes 69-letni vojvodinji.

Princesa Diana je v enem svojih redkih intervjujev razkrila, da so bili v njenem zakonu s princem Charlesom trije ljudje - poleg obeh zakoncev še Camilla, s katero je Charles varal svojo mlado ženo. | Foto: Reuters Princesa Diana je v enem svojih redkih intervjujev razkrila, da so bili v njenem zakonu s princem Charlesom trije ljudje - poleg obeh zakoncev še Camilla, s katero je Charles varal svojo mlado ženo. Foto: Reuters

Podrobno je opisala tudi nočno življenje bodoče Charlesove žene. Trdi, da je bila prava žurerka in da brez nje ni bilo dobre zabave. Vojvodinja se je zavedala, da ni lepotica, kar je nadomestila s kontroverznim značajem in seksapilom. "Za njo sramežljivost ni obstajala, vedno je bila brez dlake na jeziku. Bila je zelo zabavna in priljubljena med moškimi," piše avtorica.

Camilla je bila priljubljena tudi pri mladem Charlesu, a je ta ni izbral za bodočo kraljico in se nekaj let kasneje poročil z Diano. Camilla se je poročila s polkovnikom Andrewom Parkerjem Bowlesom, ko je na dan prišlo, da sta s Charlesom obnovila svojo romanco, pa se je njen mož leta 1995 ločil od nje. Kmalu za tem sta se ločila tudi Charles in Diana, z waleškim princem pa se je Camilla poročila leta 2005.

 

Ne spreglejte