Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
6. 1. 2017,
7.31

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,95

Natisni članek

droge smrt Fadi Fawaz George Michael

Petek, 6. 1. 2017, 7.31

6 let, 7 mesecev

So Georgea Michaela ubili?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,95
George Michael, Fadi Fawaz | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Detektivi so zaslišali Fadija Fawaza,partnerja pokojnega pevca Georgea Michaela, glede smrti pevca, ki je umrl pretekli božič.

Preiskavo o smrti 53-letnega Michaela je prevzela posebna enota, potem ko naraščajo domneve, da je pevec umrl zaradi prevelikega odmerka mamil. Pevca je, tako je povedal sam, na božični dan zjutraj mrtvega v njegovi postelji na njegovem domu našel 40-letni Fawaz. Frizerja je zdaj v povezavi s smrtjo zaslišala policija, saj detektivi ne izključujejo, da je bil Michael ubit s prevelikim odmerkom mamil.

Fawaz je na Twitterju zapisal, da se je skušal George Michael večkrat ubiti in da si je želel le umreti. Pozneje je za zapis okrivil hekerje. | Foto: Cover Images Fawaz je na Twitterju zapisal, da se je skušal George Michael večkrat ubiti in da si je želel le umreti. Pozneje je za zapis okrivil hekerje. Foto: Cover Images Policisti zbirajo podatke za mrliškega oglednika, ki bo konec leta končal preiskavo. Obdukcija prejšnji teden ni dala dokončnih rezultatov o vzroku smrti Michaela, več podatkov naj bi razkril toksikološki test.

Trdi, da je zaspal v avtomobilu

Britanski tabloid The Sun poroča, da je policija prosila paparace, naj ji izročijo svoje fotografije, da bi ugotovili, kdo je v urah pred pevčevo smrtjo prihajal in odhajal z njegovega doma.

Fawaz je na Twitterju 1. januarja zapisal, da se je skušal Michael večkrat ubiti, po burni reakciji pevčeve družine in prijateljev pa je sporočil, da so mu vdrli v njegov Twitter račun. Prejšnji teden je v Avstraliji rojen frizer za Daily Mail povedal, da je na božični večer zaspal za volanom svojega avtomobila: "Tistega večera ga nisem videl. Policija ve vse. To je najbolj pomembno."

"Ni ga bilo več"

V izjavi o Michaelovi smrti je Fawaz, ki je bil v razmerju s pevcem od leta 2009, bolj natančno opisal, kakšni so bili zadnji dnevi pop ikone: "Morala bi se dobiti za božično kosilo. Šel sem k njemu domov, da bi ga zbudil, a ga ni bilo več, mirno je ležal v postelji. Ne vemo še, kaj se je zgodilo. V zadnjem času je bilo vse zapleteno, a George se je veselil božiča, tako kot jaz."

Ne spreglejte