Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
4. 7. 2017,
10.09

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,03

Natisni članek

varanje Kristen Stewart Heidi Klum princesa Diana Kris Jenner Meg Ryan Jennifer Lopez Madonna Whoopi Goldberg

Torek, 4. 7. 2017, 10.09

6 let, 7 mesecev

Slavne, ki so varale

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,03
Robert Pattinson, Kristen Stewart | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Seznam slavnih moških, ki so prevarali svoje boljše polovice, je precej dolg, a tudi med slavnimi pripadnicami nežnejšega spola se najdejo takšne, ki so svojim partnerjem nataknile roge.

Kristen Stewart in Robert Pattinson, soigralca iz sage Somrak, sta bila eden najbolj vročih in obleganih parov, ko je sredi poletja leta 2012 odjeknila novica, da je tedaj 22-letna Kristen Roberta varala s poročenim 41-letnim režiserjem Rupertom Sandersom. Sandersova sta se ločila, Kristen in Robert pa sta se razšla. Leta kasneje se je igralka svojemu nekdanjemu fantu javno opravičila, ker ga je varala.

Madonna je sicer zanikala, da je varala svojega nekdanjega moža Guyja Ritchieja, a nekdanja žena igralca baseballa Alexa Rodrigueza je trdila, da je našla pismo. V njem naj bi Alex Madonni napisal, da je njegova prava sorodna duša. Cynthia Rodriguez se je zaradi njegove afere s kraljico popa leta 2008 po šestih letih zakona ločila. Istega leta sta se ločila tudi Madonna in Ritchie.

Leta 2012 je pevec Seal svojo ženo, nemško manekenko Heidi Klum, obtožil, da se je odločila "nečistovati s služabniki" oziroma svojim telesnim Martinom Kirstenom, še preden sta se ločila. Heidi pa je za ločitev krivila Sealov "vulkanski temperament" in njegovo divje zabavanje. Nekdanja zakonca sta od tedaj v boljših odnosih.

Whoopi je večkrat varala. | Foto: Getty Images Whoopi je večkrat varala. Foto: Getty Images

Komičarka in igralka Whoopi Goldberg je leta 2010 javno priznala, da je v preteklosti varala svojega tedanjega moža. Natančno katerega izmed svojih treh mož je varala, ni navedla, je pa bila zelo odkrita: "Varala sem petkrat ali šestkrat. Da, ko sem bila poročena, sem f***la naokrog. Naredila sem tudi napake. Včasih se to zgodi."

Jennifer Lopez je bila varanja obtožena že večkrat. Oče njenega drugega moža, plesalca Crisa Judda, je ob koncu njenega devetmesečnega zakona leta 2002 v medijih trdil, da je pevka in igralka njegovega sina varala s svojim soigralcem Benom Affleckom. Tega sicer ni mogel nikoli dokazati, sta pa Jennifer in Ben kmalu po ločitvi postala par, znan kot Bennifer. Varala naj bi tudi svojega tretjega moža Marca Anthonyja, in sicer s svojim kasnejšim spremljevalcem Casperjem Smartom, nekaj let kasneje pa Casperja z Marcom.

Zvezda številnih komedij Meg Ryan je veljala za ameriško ljubljenko. Poročena je bila z Dennisom Quaidom, a je bilo leta 2001 zakona konec, ko je Meg priznala, da se je med snemanjem filma zapletla v afero s soigralcem Russellom Crowom. Meg je kasneje trdila, da je tudi Dennis njo pogosto varal. Njene romace z Russlom je bilo po letu dni konec.

Varanje je priznala tudi Kris Jenner. Svojega prvega moža Roberta Kardashiana, s katerim sta se ločila leta 1991, je prevarala z moškim, ki ga je v svoji knjigi poimenovala Ryan, mediji pa so ugibali, da je njegovo pravo ime Todd Waterman. Kris in Robert sta se ločila, Kris pa se je kasneje poročila z Bruceom Jennerjem. "Verjetno je stvar, ki jo najbolj obžalujem v življenju to, da sem varala," je Kris priznala v knjigi. 

Varala sta tako Charles kot Diana. | Foto: Reuters Varala sta tako Charles kot Diana. Foto: Reuters Britanska princesa Diana je v svojem slovitem intervjuju za Panoramo javno priznala, da se je med svojim nesrečnim zakonom s prestolonaslednikom Charlesom zapletla v petletno afero z Jamesom Hewittom. Istočasno je Charles nadaljeval svojo afero s Camillo Parker Bowles.

Poleg Hewitta naj bi se Diana v 80. letih prejšnjega stoletja sestajala še z dvema drugima moškima, med drugim naj bi bila zaljubljena v pakistanskega srčnega kirurga. Za Hewitta so nekateri mediji ugibali, da bi lahko bil oče princa Harryja, saj sta si podobna.

Ne spreglejte