Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
8. 11. 2016,
11.31

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Brad Pitt sin priimek Angelina Jolie

Torek, 8. 11. 2016, 11.31

6 let, 6 mesecev

Sin noče več imeti Bradovega priimka

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Brad Pitt, Angelija Jolie, Maddox Jolie Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Angelina Jolie je sporočila, da je z Bradom Pittom dosegla dogovor, da bo imela še naprej sama skrbništvo nad njunimi otroki, a viri trdijo, da to ni res in da Brad vztraja pri zahtevi po skupnem skrbništvu.

Angelinin predstavnik je v izjavi zapisal, da so se strokovnjaki za otroke zavzeli za pravni dogovor, ki sta ga obe strani podpisali pred tednom dni. V skladu s tem vseh šest otrok ostaja v skrbništvu njihove matere, svojega očeta pa bodo še naprej obiskovali pod budnim očesom terapevta.

Več virov pa je za ameriške tabloide potrdilo, da zgodba o dogovoru med Bradom in Angelino ne drži. Trenutno tako še vedno velja, da otroci ostajajo z Angelino, dokler socialne službe ne končajo preiskave o domnevnem incidentu na zasebnem letalu, ko naj bi se Brad zapletel v oster prepir z najstarejšim sinom Maddoxom.

Prejšnji petek, nekaj dni za tem, ko naj bi se po trditvah Angelininega predstavnika dogovorili o skrbništvu, je Brad uradno vložil zahtevo za delitev skrbništva nad otroki, 15-letnim Maddoxom, 12-letnim Paxom, 11-letno Zaharo, desetletno Shiloh ter osemletnima Vivienne in Knoxom. Entertainment Tonight poroča, da Brad svoje pravne zahteve po skupnem skrbništvu ne bo umaknil.

Brad lahko še naprej otroke videva le ob prisotnosti terapevta. | Foto: Cover Images Brad lahko še naprej otroke videva le ob prisotnosti terapevta. Foto: Cover Images Noče imeti nobenega opravka z Bradom

Boj za skrbništvo pa ne vpliva najbolje na otroke. Najhuje naj bi bilo za najstarejša otroka, ki sta menda tako jezna, da trenutno ne želita živeti niti z Angelino niti z Bradom. Maddox in Pax sprašujeta, ali bi lahko živela pri stricu Jamesu, Angelininem starejšem bratu.

Po drugih informacijah pa je Maddox še posebej jezen na Brada, celo tako zelo, da noče več imeti njegove priimka in želi svoje ime spremeniti v Maddox Jolie. Z 52-letnim igralcem ne želi imeti nobenega opravka več.

Ne spreglejte