Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
14. 6. 2017,
7.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Natisni članek

skrbništvo nad otroki Severina kbm

Sreda, 14. 6. 2017, 7.22

6 let, 6 mesecev

Severina 200 dni na leto ne bo smela videti sina

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Hrvaška pevka Severina je v bitki za skrbništvo nad sinom doživela boleč poraz. Sodnica je začasno odločila, da bo deček večino leta preživel s svojim očetom, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem.

 

Moji ❤️🌏 #family #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pred tremi dnevi je 45-letna Severina na Instagramu objavila fotografijo svojega moža Igorja Kojića in petletnega sina Aleksandra, po včerajšnji odločitvi sodišča pa bo skupnih trenutkov s sinom, ki ga ima iz razmerja z 51-letnim Popovićem, veliko manj kot do zdaj.

Sodnica Verica Nikić je namreč odločila, da bo petletnik teden dni živel pri mami, teden dni pa pri očetu. Poleti bo malček z mamo živel le en teden julija in en teden avgusta, preostali čas pa bo z očetom. To pomeni, da največja hrvaška estradnica svojega sina ne bo videla kar 200 dni na leto, poroča hrvaški portal 24sata. Kadar bo otrok z očetom, ga bo lahko enkrat na dan poklicala po telefonu, in to točno ob 20. uri. Če ga bo poklicala ob 20.03, z njim ne bo smela govoriti, ker bo prekršila začasno odločitev sodnice, dodaja 24sata.

Srbski tabloidi so celo poročali, da je Severina izgubila skrbništvo nad svojim edincem, a je njen menedžer Tomislav Petrović to zanikal, je pa potrdil, da je sodnica res izrekla začasno ureditev skrbništva nad Aleksandrom.

Menedžer nezadovoljen s sodnico

Petrović odločitve sodnice ni želel komentirati, je pa poudaril, da je ista sodnica v preteklosti sprejela odločitev, da Aleksander ne sme iti v vrtec, ker je bil njegov oče proti temu: "Zaradi te odločitve je Aleksander pet mesecev manjkal v vrtcu. Iz tega lahko sklepamo, da sodnica Verica Nikić odloča glede na zahteve očeta in ne glede na interese otroka. Od pristojnih institucij bomo zahtevali, da sprejmejo vse ukrepe za zaščito otroka ter da se kaj podobnega ne bi zgodilo tudi komu drugemu."

Severinin menedžer je dodal, da je pevka vložila pritožbo na odločitev ter da je povsem očitno, da sodnica odloča v korist Popovića. Ta poleg skrbništva nad sinom od Severine zahteva, da bi mu za vzdrževanje otroka plačevala po 3.500 kun na mesec. Zdaj on plačuje po 15 tisoč kun za sina.

Ne spreglejte