Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2016,
18.18

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

3

Natisni članek

srbske pevke Srbija

Torek, 6. 12. 2016, 18.18

6 let, 6 mesecev

Šest srbskih zvezdnic, ki bi jim morali skriti mikrofon #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

3

''Ušesa zabolijo vedno, ko odprejo usta,'' so zapisali na srbski spletni strani espreso.rs, kjer so naredili seznam šestih srbskih pevk, ki so po njihovem mnenju vse prej kot to.

Dandanes lahko vsaka ženska postane pevka, če le ima velike prsi in izbočeno zadnjico, pomanjkanje pevskega talenta je mogoče brez vsakršnih težav prikriti že z malce boljšim glasbenim studiem, so še dodali rumeni srbski mediji. O čem je govora? To so tiste srbske pevke, ki bi morale po njihovem mnenju takoj nehati peti.

Didi Janković

Prva na seznamu je sestra znane teniške igralke Jelene. Didi poje celo v angleščini, a je mogoče hitro opaziti, da petje ni prav nič posebnega. Seveda ne manjka golote in hitrih avtomobilov, petje pa ...

Emma Lapin

Drugi biser srbske estrade je Emma Lapin. Ko prvič poslušate njeno pesem z naslovom Trip, imate občutek, da ste v območju somraka. Težko je reči, kaj je bolje, petje ali besedilo.

Seksi Sandra

Seksi Sandra? Da, takšno je ime naslednje. Nastopala je v raznih resničnostih šovih po Srbiji in ko je bila le možnost, je pokazala svoje telo. Tudi ona spada med tiste, če smo zelo prizanesljivi, ki niso najbolj nadarjene. 

 

Mimi Oro

Kakšna zvezdnica bi bila, če se ne bi vsaj enkrat poskusila v vlogi pevke. Mimi se je poskusila v repanju in rezultat je takšen. Ni ravno Kanye West, kaj pravite?

 | Foto:

Ta videospot si lahko ogledate na tej povezavi.

Maca Diskrecija

Težko je napisati kakšen komentar o tej pevki, a pesem z naslovom Diskretno nima veliko skupnega z videoospotom. Maca blesti z goloto, s petjem pa prav nič. 

Slađana Petrušić

Za konec vam ponujamo še malce starejši posnetek, a gre za klasiko, ki prav tako nosi sporočilo, da petje ni za vsakogar. V oddaji Nočna mora je takole pred leti blestela Slađana s pesmijo Uđi mi duboko.

So res tako zanič?

  • Da, to je res sramota za glasbo.
    39,50 %
    79 glasov
  • Mah ne, če izklopiš zvok ni tako slabo.
    60,50 %
    121 glasov
Oddanih 200 glasov
Ne spreglejte