Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
10. 4. 2017,
10.35

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

vera ločitev razhod Wissam al Mana Janet Jackson

Ponedeljek, 10. 4. 2017, 10.35

6 let, 6 mesecev

Različni veri krivi za konec tretjega zakona Janet Jackson?

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Janet Jackson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ameriška zvezdnica Janet Jackson se je razšla z že tretjim možem Wissamom Al Mano, s katerim sta pred komaj tremi meseci dobila prvega otroka.

Wissam Al Mana in Janet Jackson sta se poročila leta 2012. Oktobra lani je presrečna pevka razkrila, da pri 50 letih pričakuje prvega otroka, pretekli konec tedna pa je potrdila, da je njenega tretjega zakona konec.

Sina Eisso je rodila 3. januarja letos in že vse od njegovega rojstva naj bi se z Wissamom prepirala o njegovi vzgoji. Wissam, multimilijonar, poslovnež in musliman, ima stroge islamske poglede na vzgojo, Janet pa mu je le stežka sledila in se mu uklanjala, čeprav je namigovala na to, da se bo tudi sama spreobrnila v islamsko vero.

Vir je za britanski Daily Mail razkril, da se naj ne bi strinjal s tem, da je Janet popolnoma prevzela skrb za sina. Po njegovem mnenju bi to moralo početi osebje, ki ga je najel, da 24 ur na dan skrbi za sina in streže Janet. Prav tako naj bi zvezdnici prepovedal pojavljanje v javnosti v času, ko mora "biti doma in dojiti". Par je živel v Londonu, kjer namerava Janet ostati tudi po ločitvi.

Janetini nastopi naj bi po poroki s tretjim možem izgubili svoj čar. | Foto: Getty Images Janetini nastopi naj bi po poroki s tretjim možem izgubili svoj čar. Foto: Getty Images

Da nekaj ni v redu, naj bi pevka začutila že med nosečnostjo, ko je opazila, da je njen mož postal zelo nadzorujoč, še navaja vir. "Že prej mu je pustila, da je prevzel nadzor nad njeno javno podobo in celo nastopi na koncertih, a to jo je spravljalo ob pamet. Zdelo se ji je, da izgublja oboževalce."

In res: njeni nastopi v zadnjih letih so bili precej manj seksualni in postali omiljena različica njenih starih.

Par naj bi se razšel sporazumno, trimesečni Eissa pa bo za zdaj ostal pri mami Janet. "Oba sta zelo zaposlena, a odločena, da bosta dobra starša, čeprav ločena.

Janet je bila v preteklosti poročena s pevcem Jamesom DeBargeem (eno leto) in plesalcem Renejem Elizondom (devet let).

Save

Ne spreglejte