Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
31. 5. 2017,
11.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Natisni članek

Chelsea Clinton Donald Trump mlajši Donald Trump Kathy Griffin

Sreda, 31. 5. 2017, 11.00

6 let, 6 mesecev

Prosi za odpuščanje, ker je "obglavila" Trumpa

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Ameriška komičarka Kathy Griffin je šla s svojo šalo predaleč. Po burnem odzivu se je opravičila, ker je "obglavila" predsednika ZDA Donalda Trumpa.

 

I am sorry. I went too far. I was wrong.

A post shared by Kathy Griffin (@kathygriffin) on

"Žal mi je. Šla sem predaleč. Kar sem naredila, je narobe," se je posula s pepelom.

Komičarka je v torek objavila videoposnetek, v katerem v rokah drži, kar se zdi kot okrvavljena glava predsednika ZDA Donalda Trumpa. Kathy, ena izmed številnih zvezdnikov, ki so glasni kritiki Trumpa, je dodala, da je takšna podoba "preveč vznemirjujoča". "Razumem, zakaj žali ljudi," je dodala.

Kathy je s fotografom Tylerjem Shieldsom posnela niz fotografij, med snemanjem pa je nastal tudi omenjeni videoposnetek, za katerega je dejala, da je bil mišljen kot "posmehljiva umetniška izjava".

Številni na spletu so zapisali, da bi morali komičarko in igralko celo zapreti. Po burnem odzivu je prosila svoje oboževalce za odpuščanje in dodala, da je fotografa prosila, naj fotografije odstrani.

Med tistimi, ki so dejanje Griffinove obsodili, je bil Trumpov najstarejši sin Donald Trump mlajši. "Kathy Griffin ... bi se morala sramovati. Če moraš narediti nekaj takega, da te opazijo, bi si morala poiskati novo delo," je bil oster.

 

The photo says it all, but this is what the left thinks is acceptable today. This is the double standard they live by. If a well known conservative did this while working for @foxnews there would be outrage for months. There would be real consequences. Kathy Griffin a regular in @cnn should be ashamed of herself. If this is where you have to go to get noticed maybe you should pick a new line of work. Of course there won't be ramifications to her as that's not the #MSM narrative today. Also, this will not get nearly the coverage it should because it's against @realdonaldtrump from a liberal, but let's just remember this the next time we hear the bs narrative about he behavior of the right. #enoughisenough #kathygriffin Lastly, to those pointing out some stupid pics that some internet badass armchair warrior did in their basement about Obama (that's WRONG as well), but it not the same as a well known "celeb" with an equally famous photographer collaborating and doing it for a mainstream base. Stop pretending that it's the same... it isn't!!!

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

"To je narobe in zlobno. Nikoli se ni prav šaliti o uboju predsednika," pa se je odzvala Chelsea Clinton, hči nekdanjega predsednika ZDA Billa Clintona in Hillary Clinton, ki jo je Trump porazil na lanskih predsedniških volitvah. Chelsea je sicer dobra prijateljica Trumpove hčerke Ivanke, njuno prijateljstvo pa je bilo med predsedniško kampanjo na precejšnji preizkušnji.

 

Ne spreglejte