Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
8. 11. 2016,
12.42

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Kate Middleton princ William princ Charles Meghan Markle princ Harry princesa Diana

Torek, 8. 11. 2016, 12.42

6 let, 6 mesecev

Uradno potrjeno, princ Harry ima dekle

Princ Harry brani svoje novo dekle

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Kensingtonska palača je uradno potrdila, da se princ Harry že nekaj mesecev sestaja z ameriško igralko Meghan Markle, ob tem pa opozorila na nadlegovanje, ki so ga zaradi romance deležni igralka in člani njene družine.

V izredni izjavi so ne le potrdili, da ima Harry, drugi sin prestolonaslednika Charlesa, že nekaj mesecev novo dekle, ampak tudi, da je zaskrbljen zaradi njene varnosti, saj jo zadnje dni, odkar je na dan prišlo, da se videva z britanskim modrokrvnežem, nenehno nadlegujejo paparaci. "Ni prav, da je po nekaj mesecih razmerja gospodična Markle podvržena takšnemu nadlegovanju," so zapisali.

Dodali so, da za 32-letnega princa to ni igra: "Gre za njeno in njegovo življenje." Zapisali so še, da je princ "globoko razočaran, ker mu je ni uspelo zaščititi". V izjavi s precej obtožujočimi besedami piše, da so presegli vse meje ter da je bila Meghan predmet zlorab in nadlegovanja. Harry se je v mlajših letih pogosto spravljal na nadležne paparace, krivi jih za smrt svoje mame, princese Diane, ta je umrla leta 1997 v Parizu, medtem ko so njen avtomobil zasledovali fotografi.


Preberite še:
Temne skrivnosti novega dekleta princa Harryja


Harryjevo razmerje s 34-letno Meghan so razkrili konec oktobra, vse odtlej pa je dekle pod medijskim drobnogledom. Tako so tabloidi našli njeno polsestro, ki o morebitni prihodnji snahi princa Charlesa ni povedala nič lepega.

Harry je medije opozoril, naj njegovo dekle pustijo pri miru. | Foto: Reuters Harry je medije opozoril, naj njegovo dekle pustijo pri miru. Foto: Reuters

Harry in Meghan sta se spoznala maja v Torontu prek skupnega prijatelja. Od tedaj sta se videvala na skrivaj, skupaj sta preživljala čas tako v Torontu kot Londonu, Meghan pa je že spoznala Harryjevega brata princa Williama in njegovo ženo Kate ter princa Charlesa.

Ko je romanca prišla na dan, je princ Harry prejšnjo soboto odpovedal polet v Toronto.

Ne spreglejte