Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
12. 12. 2016,
16.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Rolling Stones Mick Jagger

Ponedeljek, 12. 12. 2016, 16.05

6 let, 6 mesecev

Pri 73 letih še vedno skače iz postelje v posteljo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Mick Jagger in Melanie Hamrick | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Mick Jagger, pevec legendarnih The Rolling Stones, je pred dnevi osmič postal oče, medtem pa se je že ogrel za novo dekle.

Osmega otroka je Micku, ki je letos dopolnil 73 let, rodila 30-letna ameriška balerina Melanie Hamrick. Par kljub veseli novici ne preživlja najbolj rožnatih časov. Mick je iz Anglije pohitel v New York, da ne bi zamudil rojstva sina, a njegovega prvega božiča družinica ne bo preživela skupaj. Mick bo namreč odletel nazaj v Anglijo, kjer bo božič preživel z nekaterimi izmed svojih drugih otrok.

Visokorasla Masha Rudenko je prijateljem povedala, da je Mick nor nanjo. | Foto: Getty Images Visokorasla Masha Rudenko je prijateljem povedala, da je Mick nor nanjo. Foto: Getty Images Mick in Melanie ne živita skupaj in se ne nameravata preseliti v skupni dom. V New Yorku je Jagger za svojo zadnjo ljubico kupil šest milijonov evrov vredno hišo. Razdalja pa ni edini razlog za slabo voljo Melanie. Ta je namreč zelena od ljubosumja, ker naj bi Mick, ki je po nekaterih ocenah v življenju spal z okoli štiri tisoč različnimi ženskami, že vrgel oči na novo dekle. Po pisanju britanskih medijev je to ruska manekenka, 27-letna Masha Rudenko.

Melanie je znorela

Jagger naj bi poskrbel, da je Masha oktobra prišla na njegov nastop na festivalu Coachella, govorice, da ji dvori, pa so se pojavljale že lani. "Melanie je znorela. Povsem se ji je utrgalo. Ne bo trpela Mickovega poniževanja in Mick si je močno želel utišati te zgodbice, da bi bila srečna," je vir povedal za britanske medije.

Vir je povedal še, da je Melanie status Jaggerjevega dekleta dobila šele, ko je zanosila, pred tem pa se je z njo videval, kadar je bil v New Yorku.

Jagger je letos postal pradedek, njegova najstarejša hči, 47-letna Jade, pa babica. Jagger ima sicer osem otrok s petimi ženskami.

Ne spreglejte