Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
22. 6. 2017,
10.23

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Melania Trump Stefano Gabbana poletje Miley Cyrus

Četrtek, 22. 6. 2017, 10.23

6 let, 6 mesecev

Poletno sezono je odprla v rdečem bikiniju

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Ne le Tina Maze, Nina Pušlar in Gwyneth Paltrow, poletja se je razveselila tudi ameriška pevka Miley Cyrus.

 

Summmmmer is heeeeerrrre! Bring on Z fruit , sunshine (always spf) , & goooood times!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"Poleeeeetje je tuuuuuuuu! Sadje, sonce in zabavaaaaaa," je 24-letnica zapisala pod fotografijo, ki jo je objavila na družbnih omrežjih. Na tej s svojima psičkoma Emujem in Doro v rdečem bikiniju pozdravlja poletje.

Le nekaj dni pred tem se je pevka, glasna nasprotnica predsednika ZDA Donalda Trumpa, zapletla v spor z italijanskim modnim oblikovalcem Stefanom Gabbano. Mileyjin brat Braison Cyrus je pretekli konec tedna kot maneken prvič nastopil na modni reviji hiše Dolce & Gabanna. Miley je prek družbenih omrežij čestitala bratu, ni pa se mogla zadržati, da ne bi zbodla modnih oblikovalcev, ki sta ponosna, da oblačita prvo damo ZDA Melanio Trump.

 

Congrats @braisonccyrus on walking in your 1st runway show.... It's never been my little brothers dream to be a model as HE is one of the most talented musicians my ears have ever been given the gift of hearing.... BUT it is a Cyrus family trait to try everything once (within reason HA) and to embrace opportunities that encourage you to step out of your comfort zone! We believe in trying something new everyday! I love you Prince Suga Bear and seriously congratulations on your experience! I am so proud of you always.... From Nashville to Italy! 👑❤️👑❤️👑❤️ PS D&G, I STRONGLY disagree with your politics.... but I do support your company's effort to celebrate young artists & give them the platform to shine their light for all to see!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"D & G, MOČNO se ne strinjam z vajino politiko," je zapisala na koncu sporočila.

Ali se politika, ki jo je omenila Miley, nanaša na pripravljenost italijanskega modnega dua, da kljub bojkotu nekaterih modnih oblikovalcev sodeluje z Melanio Trump, ali na njuno mnenje, da homoseksualni pari ne bi smeli posvojiti otrok oz. imeti možnosti, da se odločijo za umetno oploditev, ni znano.

Gabanna je Miley kmalu odgovoril in prisegel, da ne bo več sodeloval z njenim bratom. "Ignorantsko!!" je zapisal v komentarju pod Mileyjino objavo. V drugem komentarju je dodal: "Sva Italijana in politika naju ne zanima, še posebej ne ameriška! Izdelujeva obleke, in če nameravaš dajati politične izjave na družbenih omrežjih, je to preprosto ignorantsko. Ne potrebujeva tvojih objav ali komentarjev, zato naju prosim naslednjič ignoriraj!"

 

 

 

Ne spreglejte