Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
16. 10. 2016,
18.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Heidi Klum manekenka Seal Flavio Briatore

Nedelja, 16. 10. 2016, 18.02

6 let, 7 mesecev

Odrasla je v eno najbolj znanih manekenk. Veste, kdo je?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88
heidi klum | Foto Instagram

Foto: Instagram

Je ena najuspešnejših in prepoznavnih manekenk. Je matih štirih otrok, ki ima svojo oddajo, poročena pa je bila s slavnim pevcem. Se vam že svita, o kom govorimo?

V mestu Bergisch Gladbach blizu Kölna se je pred 43 leti rodila manekenka, televizijska osebnost, poslovna ženska, modna oblikovalka, producentka in občasna igralka. Leta 1999 je postala prva Nemka, ki so jo sprejeli med Victorijine angelčke. Govorimo seveda o Heid Klum. Fotografija je bila posneta, ko je bila Heidi stara 14 let.

Leta 1992 je prijatelj Heidi prepričal, da je sodelovala v nacionalnem tekmovanju za najboljši model. Slavila je med 25 tisoč prijavljenimi, po maturi pa se je odločila, da se ne bo potegovala za pripravništvo na šoli za modne oblikovalke, temveč se bo preizkusila kot manekenka.

Pri 43 letih je 1,75 metra visoka Nemka videti fantastično. | Foto: Getty Images Pri 43 letih je 1,75 metra visoka Nemka videti fantastično. Foto: Getty Images

Njena manekenska kariera je šla strmo navzgor. Krasila je naslovnice številnih revij po vsem svetu. Leta 1997 se je poročila s stilistom Ricom Papinom, pet let pozneje sta se ločila. Slabo leto dni je bila v razmerju z Flaviom Briatorejem, šefom moštva formule ena Renault. Kmalu zatem, ko sta se z Italijanom razšla, je spoznala pevca Seala, ki je bil prisoten ob rojstvu Heidijine prvorojenke Leni, katere biološki oče je Briatore.

Heidi in Seal sta se poročila leta 2005. Rodili so se jima trije otroci – sinova Henry in Johan ter hčerka Lou. Čeprav sta veljala za enega najbolj zaljubljenih parov – vsako leto sta na obletnico poroke pred družino in prijatelji obnovila svoje zakonske zaobljube – sta leta 2012 vložila zahtevo za ločitev, ki je začela veljati oktobra lani. Zadnji dve leti Heidi družbo dela 13 let mlajši kurator Vito Schnabel.

Ne spreglejte