Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
10. 1. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Natisni članek

Monte Carlo Andy Murray Avstralija Doha tenis sin Novak Đoković

Torek, 10. 1. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Nole ob vrnitvi domov ugotovil, da je pri hiši nov šef

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Srbski teniški igralec Novak Đoković je letošnje leto začel odlično, z zmago na turnirju v Dohi. Pred odhodom v Avstralijo se je ustavil doma, kjer pa ga je čakalo presenečenje.

Nole je kratek premor, preden se poda v deželo tam spodaj, kjer bo skušal osvojiti prvi letošnji turnir za grand slam, izkoristil za preživljanje nekaj časa z ženo Jeleno in sinčkom Stefanom v Monte Carlu. Doma pa ga je pričakala sprememba.

"Očka se je vrnil domov na kratek obisk, preden se poda v Avstralijo, da bi ugotovil, kdo je postal šef. Ni ga čez dom," je na Instagramu zapisala Jelena ob videoposnetku svojih dveh moških, kako pripravljata obrok, pri tem pa se je izkazalo, da je dveletni Stefan prevzel vlogo šefa, ki ga Nole pridno posluša in uboga.

Mali Stefan bo zagotovo spremljal očetove dvoboje v Avstraliji, kot je to počel že v Dohi, kjer je v finalu Nole premagal svojega največjega tekmeca zadnjega leta, Škota Andyja Murryja. Jelena je namreč prav tako na Instagramu objavila fotografijo dečka, kako po televiziji spremlja očetov dvoboj.

 

Stefan had a special "racket" today while watching daddy - the one that cannot break things when he imitates daddy's forehand swing. Tata, I wish you could see how your little man is proud of you when you play and keeps shouting "Ajde tata!" with a fist-pump 😂😂 @djokernole Tennis really doesn't allow many family holidays at home. Tonight is our Christmas Eve, a special family gathering occasion. Luckily, we have Face time and lots of understanding and support, so daddy will be with us in spirit and technology 👍😂😍❤ Srećno vam Badnje veče! Želim vam da ga provedete u miru, zdravlju i blagostanju. Za one koji Božić dočekuju u teškim uslovima, molim se za vas svim srcem i želim da vam ovaj dan donese zdravlje, sreću i hrabrost da prevazidjete sve probleme i strahove. I u napred da vam poželim Mir Božiji -Hristos se rodi (jer cu sutra verovatno da budem bez tehnologije :)) 🙏🌞😘❤

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ne spreglejte