Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
30. 9. 2016,
16.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Katie Holmes Tom Cruise Nicole Kidman poroka ločitev Taylor Swift Keith Urban

Petek, 30. 9. 2016, 16.01

6 let, 7 mesecev

Nicole ne more verjeti, da se je poročila pri 23 letih

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
tom cruise, nicole kidman | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nicole Kidman je 15 let po ločitvi od Toma Cruisa spregovorila o zakonu z enim največjih hollywoodskih zvezdnikov.

"Bila sem tako mlada, ko sem se poročila. Ko gledam nazaj, si rečem: 'Kaj?'" je za revijo Red povedala 49-letna igralka. Toma je spoznala na snemanju filma Dnevi grmenja (Days Of Thunder) leta 1990, ko je bil on že uveljavljen igralec, ona pa malo znana avstralska igralka.

tom cruise, nicole kidman | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Ljubezen med njima je bila tako velika, da sta se dan pred božičem še istega leta poročila ter postala eden najvplivnejših in obleganih zvezdniških parov.

V zakonu sta posvojila dva otroka, leta 1992 hčerko Isabello, tri leta pozneje pa še sina Connorja. Zakon je trajal, dokler ni Tom šokiral Nicole z ločitvijo deset let pozneje.

Nicole se je v  pogovoru za Red primerjala z mlado pevko Taylor Swift: "Poglejte Taylor Swift, koliko je stara? Ima 26 let. Jaz sem imela dva otroka, ko sem bila stara 27 let, in bila poročena že štiri leta. Ampak to sem hotela," je povedala Nicole.

Ločitev pospešila njeno kariero

Lani je rdečelaska priznala, da je ločitev od Toma njeni karieri le pomagala: "Iz moje ločitve je prišlo delo, ki je bilo slavljeno, kar je bilo zame zelo zanimivo." Nicole je po ločitvi zaigrala v filmih, kot sta Moulin Rouge in Hladni vrh (Cold Mountain), za vlogo v filmu Ure (The Hours) pa je bil leta 2002 nagrajena z oskarjem za glavno žensko vlogo. To je ni preveč razveselilo: "Držala sem zlati kipec in še nikoli nisem bila tako osamljena."

Nicole srečno poročena že deset let

Igralka je po ločitvi našla srečo v ljubezni, pred kratkim je praznovala deseto obletnico poroke s pevcem Keithom Urbanom, s katerim ima dve hčerki, osemletno Sunday Rose in šestletno Faith Margaret.

Manj sreče z ljubeznijo ima Tom. Njegov zakon s Katie Holmes, s katero ima hčerko Suri, je neslavno propadel leta 2012, od tedaj pa Tom morebitno novo ljubezen zelo dobro skriva, saj z njim že nekaj časa niso povezovali nikogar.

Ne spreglejte