Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
20. 12. 2016,
9.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Michelle Obama Melania Trump Oprah Winfrey Barack Obama Donald Trump prva dama Bela hiša Laura Bush George W Bush Hillary Clinton

Torek, 20. 12. 2016, 9.33

6 let, 6 mesecev

Michelle razkrila, kakšen nasvet je dala Melanii

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Odhajajoča prva dama ZDA Michelle Obama je v intervjuju z Oprah Winfrey spregovorila o življenju svoje družine v Beli hiši in tem, kaj čaka družino prihajajočega predsednika Donalda Trumpa.

 

Tonight on CBS, 8/7c. #OprahandFLOTUS

A photo posted by Oprah (@oprah) on

V zadnjem intervjuju v Beli hiši je Michelle za kraljico pogovornih oddaj Oprah spregovorila o zadnjih osmih letih in razkrila, ali namerava v prihodnosti tudi sama kandidirati za predsednico.

Spregovorila je tudi o srečanju s svojo naslednico Melanio Trump. Njenemu možu, novoizvoljenemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu, ni dala nobenega posebnega nasveta, je pa z nasvetom postregla Sevničanki. "Govorili sva o otrocih. Moja ponudba Melanii je bila: 'Zares ne veš, česa ne veš, dokler ne prideš sem, zato so moja vrata vedno odprta. To je meni povedala Laura Bush."

Melania bo verjetno precej drugačna prva dama od Michelle. Za začetek se sploh ne bo takoj preselila v Belo hišo, ampak bo s sinom Barronom do konca njegovega šolskega leta ostala v New Yorku. | Foto: Twitter - Voranc Melania bo verjetno precej drugačna prva dama od Michelle. Za začetek se sploh ne bo takoj preselila v Belo hišo, ampak bo s sinom Barronom do konca njegovega šolskega leta ostala v New Yorku. Foto: Twitter - Voranc "Moja vrata so odprta. To je bila tema najinega pogovora," je o srečanju z Melanio v Beli hiši povedala Michelle. Srečanje zdajšnje in prihodnje prve dame kmalu po volitvah 8. novembra je bilo deležno veliko pozornosti, saj ni nobena skrivnost, da sta zakonca Obama stiskala pesti za Trumpovo volilno tekmico Hillary Clinton. Poleg tega se je morala Melania po svojem govoru poleti na republikanski konvenciji otepati očitkov, da je kopirala del govora Michelle izpred štirih let.

Michelle je priznala, da je bila do svoje naslednice prijazna, ker je imela takšen zgled v svoji predhodnici Lauri, ženi nekdanjega predsednika Georgea W. Busha: "Laura Bush je bila zelo prijazna in mi pomagala, njena ekipa pa je pomagala moji ves čas."

Tudi Michelle je pripravljena z Melanio govoriti in ji pomagati z nasveti po 20. januarju, ko bo Trump prisegel kot predsednik in se preselil v Belo hišo. "Veste, prvi dan po izvolitvi še nimaš vseh vprašanj," je pojasnila.

O svojih načrtih za bolj daljno prihodnost je Michelle povedala, da sama ne bo kandidirala za predsednico, ker je življenje v Beli hiši zelo zahtevno. Tega svojima hčerkama Sashi in Malii ne bi ponovno privoščila.

 

Tonight on @CBStv, the First Lady sits down with @Oprah to reflect on the past eight years at 1600 Pennsylvania Ave. 📺Tune in at 8pm ET/PT.

A photo posted by First Lady Michelle Obama (@michelleobama) on

Ne spreglejte