Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
29. 9. 2016,
10.57

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,08

4

Natisni članek

volitve v ZDA 2016 Donald Trump Ozzy Osbourne Conan O'Brien Sharon Osbourne Melania Trump

Četrtek, 29. 9. 2016, 10.57

6 let, 6 mesecev

Melania Trump se ji smili: "Ni privolila v to sranje"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,08

4

melania trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Sharon Osbourne, žena razvpitega rokerja Ozzyja Osbourna, nikakor ne bi hotela biti v čevljih Melanie Trump, ker je "obtičala" v zakonu z republikanskim predsedniškim kandidatom Donaldom Trumpom.

"To ubogo, prijetno dekle je obtičalo z njim. Nenadoma hočejo vedeti, kdo so njeni starši, kje je bila rojena, ali ima diplomo," je pojasnila 63-letna Sharon med gostovanjem v oddaji komika Conana O'Briena.

Sharon je poudarila, da ne bo volila Trumpa. | Foto: Getty Images Sharon je poudarila, da ne bo volila Trumpa. Foto: Getty Images "Ni privolila v to sranje. Želi le hoditi okoli s svojo Hermesovo torbico in toliko ličili na obrazu, kolikor jih lahko nanese, ter joškami in ritjo," je bila brez dlake na jeziku Sharon.

Ko je Trump postal republikanski predsedniški kandidat, se je pod drobnogledom medijev znašala tudi v Sloveniji rojena Melania. Na dan so prišle gole fotografije izpred 20 in več let, pojavila so se vprašanja, ali je v ZDA na začetku bivala zakonito, pod vprašaj pa je bila postavljena tudi njena diploma.

Trump si ne želi biti predsednik

Sharon, sogostiteljica oddaje The Talk, meni, da Melania niti približno ni pripravljena na vlogo prve dame, Donald Trump pa po njenem mnenju nima prave želje biti predsednik ZDA.

"Mislim, da si je rekel: 'Veste, kaj, to lahko le pomaga moji znamki. Lahko mi le pomaga.' Ker vse spravlja v smeh, pa je zdaj tukaj. Mislim, da si ne želi biti predsednik," je dejala Sharon, ki ima s Trumpom izkušnje.

Bil je popoln džentelmen

Sharon je sodelovala v Trumpovem šovu Vajenec. "Ko sem sodelovala z njim, je bil popoln džentelmen, zelo spoštljiv, zelo prijazen," je povedala pred letom dni. "Ko ga gledam na soočenjih, me to spominja na triurno epizodo Vajenca," pa je dejala zdaj.

Ne spreglejte