Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
13. 10. 2016,
17.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Lindsey Vonn Tiger Woods

Četrtek, 13. 10. 2016, 17.02

6 let, 7 mesecev

Lindsey o tem, kaj je bilo v razmerju s Tigerjem najtežje

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Lindsey Vonn | Foto Instagram

Foto: Instagram

Razhodi niso lahki, če pa potekajo pred očmi svetovne javnosti, je to nekaj povsem drugega. To je na svoji koži občutila tudi ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn.

Lindsey, ki te dni v ZDA pospešeno promovira svojo knjigo Strong Is the New Beautiful, je spregovorila tudi o svojem slavnem nekdanjem partnerju Tigerju Woodsu, nekoč daleč najboljšemu igralcu golfa na svetu. "Prijatelja sva. Lepo je, da sva ostala v stiku, sva na različnih stopnjah najinih življenj, vendar sva še vedno prijatelja," je povedala.


Preberite še:
Lindsey Vonn zapeljevala v treh oblekah #video

Promocija in pol: Lindsey Vonn na vse ali nič


Slavni športni par se je razšel lani po treh skupnih letih. Lindsey je pojasnila, da je bilo zelo težko biti v razmerju, ki je bilo nenehno pod mikroskopom javnosti: "Bilo je zelo težko. Tako razhod kot v času, ko sva bila skupaj, res je bilo težko. Kot bi bila v akvariju. Vsi te opazujejo in ocenjujejo ter komentirajo, kaj se jim zdi prav ali narobe," je potožila rekorderka po številu zmag v svetovnem pokalu.

"Še vedno ga ljubim"

Večkratna dobitnica velikega kristalnega globusa pa vidi tudi pozitivno plat: "Hkrati me je to naredilo močnejšo. Lahko sem blokirala zunanji hrup in mnenja drugih. Po pravici povedano ni pomembno, kaj kdorkoli drugi misli, če si ti sam srečen."

Nedavno je Lindsey, ki bo 18. oktobra dopolnila 32 let, spregovorila o ljubezni do Tigerja: "Zelo sem ga ljubila. Še vedno ga. Preprosto se ni izšlo. Preveč je bilo vsega skupaj, njegov in moj urnik tekmovanj sta se križala, on ima dva otroka." Lindsey je dodala, da trenutno nima nobenega namena, da bi se ponovno poročila.

Tiger in Lindsey sta bila eden najbolj slavnih (športnih) parov. | Foto: Getty Images Tiger in Lindsey sta bila eden najbolj slavnih (športnih) parov. Foto: Getty Images

Lindsey se je leta 2007, približno tri tedne pred svojim 23. rojstnim dnevom, poročila z nekdanjim smučarjem, nato pa trenerjem Thomasom Vonnom. Zakonca sta štiri leta pozneje sporočila, da se razhajata, ločitev pa je postala uradna januarja 2013. Dva meseca pozneje se je začela sestajati s Tigerjem, ki ga je spoznala leta 2012 na dobrodelni prireditvi.

Tiger se je leta 2004 poročil z nekdanjim norveškim modelom Elin Nordegren, s katero ima dva otroka. Konec leta 2009 je prišlo na dan, da je Tiger ženo varal s številnimi ženskami. Zaradi škandala je trpela tudi njegova kariera, podporo pa so mu odrekli številni sponzorji.

Ravno Tigerjeva "poskočnost" naj bi privedla tudi do konca razmerja z Lindsey. Govorilo se je namreč, da je golfist še vedno rad gledal za drugimi dekleti in da težko ostane zvest eni sami ženski.

Ne spreglejte