Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
10.26

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Kendall Jenner tesnoba rop otroci Kanye West Kim Kardashian

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 10.26

6 let, 7 mesecev

Kim Kardashian si želi tretjega otroka

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
kim kardashian | Foto Reuters

Foto: Reuters

Kim Kardashian, ki je že pred ropom v Parizu pred mesecem dni čutila tesnobo, je razkrila, da razmišlja o novem dojenčku.

V zadnji epizodi resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi je 36-letna Kim spregovorila o občutkih tesnobe in strahu. "Zadnje čase me je vsega strah," je Kim razkrila svojemu prijatelju Jonathanu Chebanu med skupnim kosilom. Epizodo so posneli, še preden je Kim na začetku oktobra v Parizu šest zamaskiranih moških zvezalo in oropalo, ona pa se je bala za svoje življenje.

Težav s tesnobo in strahovi pa nima le Kim, temveč tudi njena polsestra Kendall Jenner. Da bi hčerkama pomagala premagati težave, je njuna mati Kris Jenner na pomoč poklicala terapevtko. Kim ji je zaupala, da jo je med vožnjo zelo strah morebitnih avtomobilskih nesreč.

Njen navdih je oče

S terapevtko sta zato odšli na vožnjo, Kim pa je pozneje priznala, da je njen navdih za premagovanje strahu njen pokojni oče Robert Kardashian: "Oče je vedno živel življenje na polno. Ničesar ga ni bilo strah. Zadnja stvar, ki mi jo je rekel, je bila, da bo z menoj vse v redu, ker sem močna. Ne želim si, da ne bi izpolnila teh njegovih napovedi."

Kendall zaradi manekenske kariere veliko potuje, to pa negativno vpliva na njeno spanje. | Foto: Getty Images Kendall zaradi manekenske kariere veliko potuje, to pa negativno vpliva na njeno spanje. Foto: Getty Images

Kendall je medtem razkrila, da jo skrbi za svoje zdravje, saj kot ena najbolj znanih manekenk veliko potuje z letali in je nenehno na poti, kar je uničilo njen ritem spanja. Zato stežka zaspi in doživlja napade panike.

Bo najela nadomestno mati?

V napovedniku za novo epizodo pa je Kim svoji šokirani mami Kris povedala, da razmišlja o novem otroku: "Ugotovila sem, da si želim raziskati vse o nadomestnih mamah." Ali Kim, ki je imela težavo z zanositvijo in zdravstvene težave tudi med obema svojima nosečnostma, res razmišlja, da bi dala hčerki North West in sinčku Saintu Westu bratca ali sestrico, bomo izvedeli kmalu.

Ne spreglejte