Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
19. 2. 2017,
14.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,60

Natisni članek

Kate Middleton vojvodinja Cambriška vojvodinja Camilla princ Charles Michael Middleton Carole Middleton princ William

Nedelja, 19. 2. 2017, 14.47

6 let, 6 mesecev

Kate se jezi na Charlesovo ženo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,60
kate middleton, camilla parker bowles | Foto Reuters

Foto: Reuters

Govorice, da se Kate Middleton in Camilla Parker Bowles ne marata, se širijo že nekaj časa. Zdaj ima žena princa Williama nov razlog, da se lahko jezi na ženo svojega tasta.

Viri z britanskega dvora so potrdili, da je Kate "besna in ponižana", ker je Camilla zaljubljena v njenega očeta Michaela Middletona, piše avstralski portal New Idea. Kate meni, da je šla snaha njenega moža tokrat predaleč. Čeprav viri pravijo, da je Camillina naklonjenost Michaelu povsem nedolžna, je njegova hči osramočena zaradi vse večje obsedenosti Camille z njenim očetom.

"Camilla si ne more pomagati glede Michaela. Kadarkoli sta v isti sobi, gre takoj do njega in se brez sramu spogleduje z njim. Dotika se ga, smeji se vsem njegovim šalam in se obnaša kot zaljubljena šolarka. Ko je Kate izvedela, da je začela Camilla pošiljati sporočila Michaelu, je bila besna in se počutila izdano. To, da Camilla njenega očeta in vso družino postavlja v neprijeten položaj, je po njenem mnenju nesprejemljivo," je dejal vir.

Drugi viri so potrdili, da Camilla hodi le na tiste kraljevske obveznosti, ki se jih udeležuje tudi Michael. Camillina pozornost ne povzroča težav le 35-letni Kate, temveč tudi njenima staršema, 67-letnemu Michaelu in 62-letni Carole.

Zaradi Camilline pozornosti je Michaelu nelagodno ob njegovi ženi Carole Middleton. | Foto: Getty Images Zaradi Camilline pozornosti je Michaelu nelagodno ob njegovi ženi Carole Middleton. Foto: Getty Images

"Kate ima tega dovolj, še posebej zato, ker to razburja njeno mamo. Kate meni, da je to kruto, a Camilla je obsedena z Michaelom. Ubogi Michael je preveč vljuden, da bi karkoli rekel, a nobenega dvoma ni, da mu je zaradi Camilline pozornosti neprijetno in čudno. Charles mu je zelo všeč. Je predan družinski človek, ki se ne bi niti v sanjah spogledoval s poročeno žensko, še manj pa z ženo prestolonaslednika," pravi vir.

Preden se je Kate leta 2011 poročila s princem Williamom, sta bili s Camillo v zelo dobrih odnosih, zadnja leta pa se je njun odnos ohladil. Camilla ne prenese tega, da je Kate medijska ljubljenka, hkrati pa se pojavljajo namigovanja, da v njenem zakonu s Charlesom močno škripa. S spogledovanje z Michaelom morda jezi svojega moža.

Ne spreglejte