Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
16. 1. 2017,
7.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

princesa Diana Camilla Parker Bowles princ Charles princesa Charlotte vojvodinja Cambriška Kate Middleton Meghan Markle princ Harry

Ponedeljek, 16. 1. 2017, 7.53

6 let, 6 mesecev

Kate Middleton je spoznala Harryjevo dekle

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
princ harry, meghan markle | Foto Instagram

Foto: Instagram

Princ Harry nadaljuje predstavljanje svojega dekleta, ameriške igralke Meghan Markle, članom svoje družine. Pred dnevi sta jo spoznali Harryjeva svakinja in nečakinja.

Žena Harryjevega brata, princa Williama, je v torek prejšnji teden, dan po svojem 35. rojstnem dnevu, odpotovala v London, kjer je spoznala Meghan. Skupaj s Kate je odpotovala tudi njena 20-mesečna hčerka Charlotte, medtem ko je njen bratec, prince George, ostal v šoli, poroča The Sun.

Meghan je Williama in njegovega očeta, princa Charlesa, spoznala že pred dvema mesecema, Harryjev starejši brat pa je zatem poslal javno sporočilo o podpori bratovemu razmerju z igralko. Nad razmerjem med 35-letnico in 32-letnim princem naj ne bi bila navdušena le Charlesova žena Camilla, češ da se Američanka ne more poročiti v britansko kraljevo družino.

Srečanje med Charlotte, Kate in Meghan je potekalo odlično. | Foto: Getty Images Srečanje med Charlotte, Kate in Meghan je potekalo odlično. Foto: Getty Images

Srečanje med Kate in Meghan je potekalo odlično, še poroča The Sun. Igralka je preživela nekaj časa tudi z malo Charlotte. "Kate se je zelo veselila srečanja z Meghan in vedela, kako pomembno je to za Harryja. Ker je njegova mati, princesa Diana, umrla, ko je bil zelo mlad, je Kate prevzela vlogo starejše sestre oziroma materinskega lika. Zelo sta si blizu in zelo ceni njeno mnenje o dekletih," je za tabloid povedal vir.

Harry in Meghan sta v zadnjem času nerazdružljiva, za novo leto je princ svoje dekel peljal na romantičen izlet na Norveško, kjer sta opazovala severni sij.

Le nekaj dni po srečanju s Kate pa je polbrat Meghan poskrbel za škandal. Thomas Markle je pristal v priporu, potem ko je med prepirom s pištolo grozil svojemu dekletu.

Ne spreglejte