Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
14. 12. 2016,
7.34

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

1

Natisni članek

Bill Gates Trump Tower Hillary Clinton Kim Kardashian Ivanka Trump Kanye West Donald Trump

Sreda, 14. 12. 2016, 7.34

6 let, 7 mesecev

Kanye Trumpu izročil knjigo z golimi akti

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

1

donald trump, kanye west | Foto Reuters

Foto: Reuters

Po nepričakovanem in presenetljivem obisku raperja Kanyeja Westa pri Donaldu Trumpu so ameriški mediji polni ugibanj, o čem sta se pogovarjala in kaj lahko pričakujemo.

Novoizvoljeni predsednik ZDA Trump je po 15-minutnem srečanju medijem, zbranim v preddverju svojega Trump Towerja, kamor se vse od volitev zgrinjajo številna politična imena in tudi tuji državniki, pojasnil, da sta se z Westom pogovarjal o življenju. Raper, ki je pred dnevi prišel iz bolnišnice, kamor so ga odpeljali zaradi živčnega zloma, ni skoraj nič govoril. Kasneje je sporočil, da sta govorila o multikulturnih vprašanjih.

So pa zato toliko bolj zgovorni ameriški mediji, ki ugibajo tudi o tem, ali bo Trump Kanyeju ponudil kakšno sodelovanje ali ga morda imenoval za ambasadorja. Drugi trdijo, da želi Kanye ponovno govoriti s Trumpom, tokrat o nasilju v Chicagu, kjer se je mož Kim Kardashian pred 39 leti rodil.

"Menim, da se je treba neposredno pogovarjati z našim prihodnjim predsednikom, če si zares želimo sprememb," je še zapisal Kanye na Twitterju. Za srečanje je zaprosil Kanye, Trump pa mu je namenil 15 minut. Prisotna je bila tudi Trumpova hči Ivanka, Kanye pa je - potem ko je tajna služba presodila, da ne predstavlja nevarnosti za Trumpa - menda prihodnjemu predsedniku ZDA izročil knjigo s fotografijami golih aktov in tetoviranih ljudi.

Po srečanju Kanye ni hotel odgovoriti na vprašanje, ali bo leta 2020 tudi sam kandidiral za predsednika ZDA, kot je namignil med tokratno predvolilno kampanjo. Kasneje je na Twitterju zapisal "#2024", kar so mediji razumeli kot potrditev, da bo kandidiral čez osem let.

Kanye je med predsedniško kampanjo med enim od svojih koncertov dejal, da je Trump genij, njegova žena Kim, za katero je Trump izjavil, da je debela, pa je javno podprla Trumpovo tekmico Hillary Clinton.

Bill Gates ob prihodu v Trump Tower. | Foto: Reuters Bill Gates ob prihodu v Trump Tower. Foto: Reuters

Po Kanyeju se je pri Trumpu ustavil tudi najbogatejši Zemljan Bill Gates, ki pa ga Trump v nasprotju s Kanyejem po srečanju ni pospremil ven.

Ne spreglejte