Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
24. 10. 2016,
16.34

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

Brad Pitt Owen Wilson Danny Moder zakon ločitev Julia Roberts

Ponedeljek, 24. 10. 2016, 16.34

6 let, 6 mesecev

Julia vara moža, na vidiku ločitev?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
danny moder, julia roberts, oprah winfrey | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

V težavah je (domnevno) še en hollywoodski zakon. Julia Roberts se je sama pojavila na rdeči preprogi in tako še podžgala govorice, da je njenega zakona s snemalcem Dannyjem Moderjem praktično konec.

Zakoncev skupaj niso videli že nekaj tednov. Julija je zadnjo hčerkino nogometno tekmo obiskala brez moža, brez njega je prišla tudi na podelitev nagrad GLSEN Respect v Los Angelesu. Zlobni jeziki so takoj začeli ugibati, da se je Danny naveličal igrati popoln zakonski par ter da sta tik pred tem, da vložita zahtevo za ločitev.

Zakon je po poročanju ameriških tabloidov na majavih tleh že zadnjih nekaj let. Čedno dekle, katere premoženje je ocenjeno na 275 milijonov dolarjev (okoli 250 milijonov evrov), naj bi se preveč zbližalo s svojim nekdanjim soigralcem Owenom Wilsonom. Z njim naj bi že dlje časa varala moža.

"Julija je Ownu zaupala svoje težave z Dannyjem. Dokler ne ugotovi, kako rešiti položaj doma, Owen ostaja v ozadju. Na tej točki morda ni več rešitve za njen zakon," je povedal neimenovani vir in dodal, da se Julia in Owen nenehno spogledujeta, se podpirata in šalita ter vedeta, kot da bi bila par.

Pred Dannyjem je bila Julia dve leti poročena s pevcem Lylom Lovettom. | Foto: Getty Images Pred Dannyjem je bila Julia dve leti poročena s pevcem Lylom Lovettom. Foto: Getty Images

Ali je v teh govoricah kaj resnice, je težko oceniti, saj Julia in Danny svoje zasebno življenje zelo skrivata. S svojimi tremi otroki – dvojčkoma Hazel in Phinnaeusom ter Henryjem – živita v Novi Mehiki, daleč stran od Hollywooda.

Ena največjih hollywoodskih zvezdnic in snemalec sta se spoznala na snemanju filma Mehikanka, v katerem je Julia igrala skupaj z Bradom Pittom. Poročila sta se leta 2002, začetek njunega zakona pa je zaznamoval velik škandal, saj je bil Danny takrat poročen, Julia, ki bo 28. oktobra dopolnila 49 let, pa naj bi takratni Dannyjevi ženi Veri plačala, da bi se čim prej ločila od snemalca.

Ne spreglejte