Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
28. 9. 2016,
9.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Justin Theroux Jennifer Aniston Brad Pitt Angelina Jolie Courtney Cox

Sreda, 28. 9. 2016, 9.48

6 let, 6 mesecev

Jenniferinemu možu se smilijo Angelinini in Bradovi otroci

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
Jennifer Aniston, Justin Theroux | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Justin Theroux, mož Jennifer Aniston, se je odzval na ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta, ob tem pa je bil zelo diplomatski.

"Kot otrok ločenih staršev je vse, kar lahko rečem, to, da gre za grozno novico za te otroke. To je vse, kar lahko rečem. Dolgočasno je komentirati karkoli drugega. Ljudje gredo skozi težke čase. To je grozno," je povedal 45-letni igralec in scenarist, ki se je lani po štirih letih prijateljevanja poročil z Bradovo nekdanjo ženo Jennifer Aniston.

Jennifer se na ločitev nekdanjega moža, ki jo je pred 12 leti zapustil zaradi Angeline, še ni odzvala. V bran jo je vzela njena dobra prijateljica Courtney Cox. "Ne gre za Jennifer," je dejala. Želi, da bi mediji iz ločitvene drame izpustili njeno dolgoletno dobro prijateljico, s katero sta desetletje nastopali v uspešni seriji Prijatelji.


Preberite še:
Jenniferin mož vtrl sol v Bradovo ločitveno rano

Privrženci Jennifer Aniston so se tako odzvali na ločitev Brangeline


Ko so mediji objavili novico o ločitvi Brangeline, so se na družbenih omrežjih pojavili gifi in šale na račun Jennifer, češ da se veseli razpada para. Da je omenjanje njegove žene v novicah o ločitvi Brangeline neumnost, se s Courtney strinja tudi Justin.

Brad in Angelina imata tri posvojene in tri biološke otroke. | Foto: Reuters Brad in Angelina imata tri posvojene in tri biološke otroke. Foto: Reuters
Brad in Angelina imata skupaj šest otrok: 15-letnega Maddoxa, 12-letnega Paxa, 11-letno Zaharo, desetletno Shiloh ter osemletna dvojčka Knoxa in Vivienne. Angelina po ločitvi zahteva polno skrbništvo nad njimi, s čimer pa se Brad ne strinja.

Zaradi ločitvene drame je 52-letni igralec sporočil, da ga ne bo na premiero dokumentarca Voyage of Time. Tako Brad kot Angelina sta se po objavi novice o ločitvi skrila pred očmi javnosti in ju še ni bilo na spregled.

Ne spreglejte