Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
2. 12. 2016,
10.11

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

poroka ločitev Marc Anthony Jennifer Lopez

Petek, 2. 12. 2016, 10.11

6 let, 6 mesecev

Jennifer in njen bivši določila datum poroke?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Marc Anthony, Jennifer Lopez | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Poljub Jennifer Lopez in Marca Anthonyja na odru je sprožil nešteto govoric, ki jih je še podžgala njegova napoved ločitve od žene. J.Lo in Marc naj bi obnovila romanco.

Na podelitvi latinskih nagrad grammy sta si 47-letna Jennifer in njen 48-letni nekdanji mož na prigovarjanje občinstva po skupnem nastopu izmenjala kratek poljub. Dan kasneje je odjeknila novica, da se Marc po dveh letih ločuje od svoje tretje žene, 28-letne venezuelske manekenke Shannon De Lima. Jennifer se je letos razšla z 29-letnim Casperjem Smartom, ker naj bi jo varal.

Zaporedje dogodkov je bilo dovolj, da so se takoj pojavile govorice o obnovljeni romanci med Jennifer in Marcom, ki sta tudi po ločitvi ostala v dobrih odnosih. Tabloid Radar poroča, da sta starša osemletnih dvojčkov Emme in Maxa že določila datum poroke.

Marc in Jennifer sta se prvič poročila junija 2004. Julija 2011 sta sporočila, da se razhajata, aprila naslednje leto pa je Anthony vložil ločitvene dokumente. Ločitev je postala uradna junija 2014, novembra pa se je Anthony že poročil s Shannon. Drugič naj bi si Jennifer in Marc večno zvestobo obljubila 5. junija prihodnje leto, na 13. obletnico svoje prve poroke.

Jennifer in Marc imata skupaj dva otroka, dvojčka Maxa in Emme. | Foto: Getty Images Jennifer in Marc imata skupaj dva otroka, dvojčka Maxa in Emme. Foto: Getty Images

"Jennifer zaljubljeno pripoveduje svojim prijateljicam, da jima bo v drugo z Marcom uspelo. Jen je prijateljem povedala, da je Marc ljubezen njenega življenja in da vedno bo. Ni rada samska, zato po propadu razmerja s Casperjem svojo pozornost namenja Marcu. Iskrica med njima je vedno tlela. Njuno razmerje je bilo vedno strastno, kar pomeni, da sta se prepirala tako strastno, kot sta se ljubila," je za Radar razkril vir.

 

 

Ne spreglejte