Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
6. 12. 2016,
16.07

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

zrezek Jennifer Lawrence restavracija natakar Chris Pratt

Torek, 6. 12. 2016, 16.07

6 let, 7 mesecev

Jedel je ostanke s krožnikov gostov

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
chris pratt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Preden mu je uspelo, je bil Chris Pratt le še eden iz množice nadobudnežev, ki so prišli v Hollywood, kjer pa njegovi začetki niso bili najbolj spodbudni.

Chris, ki te dni promovira svoj najnovejši film Passengers z Jennifer Lawrence, je razkril, da je nekoč delal kot natakar in je jedel ostanke s krožnikov gostov. "Tako sem jedel. Ko si v Hollywoodu, potrebuješ službo, ki ti omogoča, da si nekaj dni prost, tako da greš takrat na avdicije. Delal sem konce tedna in ponoči. Bil sem brez denarja. Nihče ni prihajal v restavracije, zato nisem dobival napitnin. Zaslužil sem morda po 20, 30 dolarjev na dan. Torej sem tja pravzaprav hodil jest," je razkril 37-letnik.

"Večkrat so me zasačili, ko sem jedel ostanke s krožnikov strank in mi govorili, da moram prenehati, da je to res, res slabo," je še povedal. V kateri hollywoodski restavraciji je delal, ni razkril, je pa zatrdil, da je bila grozna: "Jaz sem bil velik faktor pri tem, kako grozna je bila restavracija."

Chris je od leta 2009 poročen z Anno Faris, s katero imata štiriletnega sina Jacka. | Foto: Getty Images Chris je od leta 2009 poročen z Anno Faris, s katero imata štiriletnega sina Jacka. Foto: Getty Images Dobil je kar dva zrezka

Nekoč je stranko celo napeljal k temu, da je naročila velik zrezek: "Torej sem tej dami prinesel zrezek. Skril sem se za vogal in opazoval, koliko ga je pojedla in koliko bo ostalo zame." Ženska ni pojedla niti polovice zrezka, ostanek pa je Chris zaužil na skrivaj v kuhinji, a je na njegovo grozo nato stranka želela, da ji zrezek zavijejo za domov. "Rekel sem, da sem ga že vrgel v smeti. Ona pa je odvrnila, da je za njenega psa in da jo ne moti, če je bil v smeteh, če mene ne moti brskanje po smeteh."

Chris se je hitro znašel in kuharja prosil, naj pripravi še en zrezek. "Bila je tako zelo zadovoljna, ker sem bil pripravljen brskati po smeteh za njenega psa, da mi je dala res veliko napitnino, nato pa je odšla, ker ni mogla čakati na nov zrezek. tako sem dobil še en zrezek," se je prigode spomnil igralec, ki je prvo slast uspeha okusil v seriji Everwood, kjer je igral med letoma 2002 in 2006.

Ne spreglejte