Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
6. 12. 2016,
8.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

nosečnost Jimmy Kimmel oskarji Chris Rock emmy

Torek, 6. 12. 2016, 8.47

6 let, 6 mesecev

In Oskarje 2017 bo vodil ...

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Ameriški komik Jimmy Kimmel ima zadnje dni kar dva razloga za slavje: izbran je bil, da bo vodil podelitev oskarjev naslednje leto, z ženo pa pričakujeta drugega otroka.

Podelitev najbolj prestižnih filmskih nagrad so letos zaupali Kimmlu, potem ko se je ta zelo dobro izkazal kot voditelj letošnjih emmyjev. Podelitev televizijskih nagrad je vodil tudi leta 2012, poleg tega pa je petkrat vodil podelitev ameriških glasbenih nagrad.

"Da, vodil bom oskarje. To ni potegavščina. Če pa je, bo moje maščevanje Akademiji grozno in sladko," je v svojem slogu Kimmel potrdil, da bo vodil podelitev.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Yes, I am hosting the Oscars. This is not a prank. And if it is, my revenge on <a href="https://twitter.com/TheAcademy">@TheAcademy</a> will be terrible &amp; sweet. Thx to <a href="https://twitter.com/alsformalwear">@alsformalwear</a></p>&mdash; Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) <a href="https://twitter.com/jimmykimmel/status/805849849304256512">December 5, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nova producenta oskarjev Michael De Luca in Jennifer Todd sta obljubila, da bo 89. podelitev, ki bo potekala 26. februarja v Los Angelesu, krajša kot sicer. Lani je podelitev vodil Chris Rock.

Jimmy bo pri 49 letih četrtič postal oče. | Foto: Getty Images Jimmy bo pri 49 letih četrtič postal oče. Foto: Getty Images Kimmel pa bo naslednje leto ponovno postal oče. Z ženo Molly McNearey pričakujeta drugega skupnega otroka. "Bila sva na ultrazvoku, kar je čudno, ker se zdi, kot da že vohuniš za otrokom, a sva prosila, naj nama ne razkrijejo spola. Najin načrt je, da se otrok sam odloči, katerega spola bo," je 49-letni Kimmel potrdil veselo novico.

"Torej - veliko razburljivih stvari se dogaja. Čestitke meni. Gostil bom oskarje in seksal sem. Dve stvari, za kateri si kot najstnik nisem predstavljal, da ju bom počel," je sklenil.

Nov otrok v družini Kimmel se bo pridružil dveletni Jane. Kimmel ima odraslega sina Kevina in hčerko Katie iz prejšnjega zakona.

Ne spreglejte