Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 6. 2017,
14.09

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25

Natisni članek

vodka potica Sevnica Melania Trump Bill Murray

Sreda, 7. 6. 2017, 14.09

6 let, 6 mesecev

Hollywoodski zvezdnik v rojstnem kraju Melanie Trump

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25
Bill Murray v Ljubljani | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Ameriški filmski igralec Bill Murray, ki od ponedeljka v Sloveniji promovira vodko znamke Slovenia Vodka, je zasebno obiskal Sevnico, rojstni kraj ameriške prve dame Melanie Trump.

Na sevniškem gradu je zvezdnika sprejel tamkajšnji župan Srečko Ocvirk, Sevniški Javni zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti, ki je nosilec blagovne znamke First Lady oz. Prva dama, pa je skupaj z drugimi lokalnimi ponudniki Murrayja pogostil s sevniškimi specialitetami, izbranimi območnimi vini, predvsem pa s torto Melania in potico, zaradi katere je Murray, kot je dejal, v Sevnico tudi prišel.

Murray, ki je poskusil in pohvalil vse od ponujenega, je bil nad sevniško kulinariko in vinsko ponudbo navdušen. V izjavi za medije je dejal, da je torta Melania zelo umetniška in da ga je zelo navdušila.

Murray je dejal, da Melanie ni nikoli srečal, da pa je zelo lepa. | Foto: Getty Images Murray je dejal, da Melanie ni nikoli srečal, da pa je zelo lepa. Foto: Getty Images Sam sicer Melanie še ni srečal, ima pa nekaj znancev, ki jim je všeč. Ocenil je tudi, da je zelo lepa, in pristavil, da je sedaj zelo zaposlena in da ima zahtevno službo. Pri tem ji želi vso srečo, s torto, kot je sevniška, pa ima možnosti za uspeh, je menil.


Preberite še:
Bill Murray o Sloveniji: Moški so presunljivo lepi, ženske pa preprosto genialne

Hollywoodska zvezda Bill Murray v Sloveniji promovira vodko


Glede Slovenije je dejal, da mu je zelo všeč in da je zelo zelena. Bil je v Ljubljani, ki je lepo mesto s prijaznimi ljudmi, zelo primerna je tudi za kolesarjenje. Plaval je v Blejskem jezeru in povsod dobro jedel.

Murray je v Slovenijo prišel na povabilo in v spremstvu ameriškega podjetnika slovenskega rodu Emila Gasparija ter ameriškega kuharskega mojstra Petra R. Kellyja, obisk pa bo jutri končal.

 

Murray naj bi bil po navedbah različnih medijev poleg baletnika Mihaila Barišnikova Kellyjev družabnik v podjetju Good Voda, ki je skupaj s ajdovskim Fructalom nosilec projekta Slovenia Vodka. Murray in Barišnikov sta tudi nastopila v oglasih zanjo.

Ne spreglejte