Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
17. 11. 2016,
18.03

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

varovanje princesa Diana božični sejem zaroka Meghan Markle princ Harry

Četrtek, 17. 11. 2016, 18.03

6 let, 7 mesecev

Harry pripravljen iti na kolena

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
princ harry | Foto Reuters

Foto: Reuters

Romanca med princem Harryjem in igralko Meghan Markle je tako resna, da bo britanski modrokrvnež še pred novim letom rjavolaso lepotico zaprosil za roko, pišejo mediji na Otoku.

Spoznala sta se maja, par sta postala poleti, a 32-letni Harry naj bi bil pripravljen kmalu poklekniti in 35-letno Meghan zaprositi, če se bo poročila z njim. V Veliki Britaniji celo pobirajo stave, ali bo do zaroke prišlo na božič, za kar so znižali stave na 2:1, saj je mladi par tako zelo zaljubljen.

Ne le o zaroki, Harry naj bi razmišljal tudi o tem, kako bi zaščitil svojo Meghan. Pred tedni je iz Kensingtonske palače v Harryjevem imenu prišla izjava, s katero je princ ne le potrdil, da se sestaja s 35-letno ločeno ameriško igralko, ampak je medijem in preostalim zažugal, naj jo pustijo pri miru.

Odkar je njena romanca s Harryjem prišla v javnost, je bila Meghan tarča zlorabe, nadlegovanja in celo rasističnih opazk (njena mati je temnopolta). | Foto: Reuters Odkar je njena romanca s Harryjem prišla v javnost, je bila Meghan tarča zlorabe, nadlegovanja in celo rasističnih opazk (njena mati je temnopolta). Foto: Reuters

Meghan vse odkar so se začele pojavljati govorice o njenem razmerju s Harryjem, mediji ne pustijo pri miru in so tudi izbrskali marsikatero podrobnost iz njenega življenja. Harry, ki še ni pozabil, kakšno vlogo so paparaci igrali v smrti njegove mame Diane leta 1997, je za Meghan najel nekdanjega policista Scotland Yarda, da jo spremlja, kadar je v Angliji.

Scotland Yard varuje člane kraljeve družine in tudi britanskega premierja ali premierko, voditelje drugih držav, kadar so na uradnih obiskih v Veliki Britaniji, a Meghan (še) ni članica kraljeve družine. Varovanje za Meghan tako Harry plačuje iz lastnega žepa, kar ga bo na leto stalo okoli 50 tisoč funtov (58 tisoč evrov).

Ne spreglejte