Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
20. 6. 2017,
8.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,78

1

Natisni članek

Severina

Torek, 20. 6. 2017, 8.28

6 let, 7 mesecev

Čustvena Severina: Enega otroka sem izgubila, tega ne bom

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,78

1

severina | Foto Instagram

Foto: Instagram

Hrvaška pevka Severina je spregovorila o težkih trenutkih, ki jih preživlja zaradi bitke za skrbništvo nad sinom. To bije z njegovim očetom, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem.

Največja hrvaška zvezdnica je v RTL Direktu prvič spregovorila o bitki za skrbništvo. Do zdaj je molčala, ker je menila, da je molk zlato, a zdaj je ugotovila, da ne more biti več tiho, je pojasnila.

"Sistem je odpovedal. Kot vsaka mati, ki se bori za skrbništvo nad svojim otrokom, pravim, da so institucije odpovedale in niso opravile svojega dela," je dejala 45-letnica. Razkrila je, da je bila po koncu razmerja s Popovićem izpostavljena psihičnemu nasilju, saj ji je grozil, da ji bo zagrenil življenje in da bo medijem povedal vse o njej. Severina grožnje ni resno jemala, ko ji je zagrozil, da ji bo vzel sina, pa so se stvari spremenile.

Razkrila, da je izgubila nerojenega otroka

"Do tretjega leta Milan Popović sina ni videl 18 mesecev, mislil je, da sin moškega v prvem letu življenja ne potrebuje. Danes zvečer naj bi ga poklical, a ga ni. Ni ga poklical niti za letošnji niti za lanski rojstni dan. Govoriti o skupnem vzgajanju, a ne sodelovati pri njem, sta dve različni stvari," se je razgovorila.

"V nekem trenutku Popović ni hotel otroka vrniti po 13 dneh, obrnila sem se na center, da bi kaj ukrenil, a so mi rekli, naj sama odidem po otroka. Tedaj sem šla na umetno oploditev in ne bi se smela izpostavljati stresu, a on ni hotel vrniti otroka. Morala sem govoriti s policijo in šele ko je policija rekla, da bo vložila kazensko prijavo, je otroka vrnil. Zaradi stresa sem izgubila otroka, a tega otroka ne nameravam izgubiti," je povedala na robu solz.

Severini so po odločitvi sodnice v bran in podporo stopile številne znane Hrvatice, ki so na Facebooku osnovale skupino Tudi jaz sem mati. Svojo ženo je podprl tudi njen mož, nekdanji srbski nogometaš Igor Kojić. | Foto: Instagram/Getty Images Severini so po odločitvi sodnice v bran in podporo stopile številne znane Hrvatice, ki so na Facebooku osnovale skupino Tudi jaz sem mati. Svojo ženo je podprl tudi njen mož, nekdanji srbski nogometaš Igor Kojić. Foto: Instagram/Getty Images

Dodala je, da je njen nekdanji partner poskrbel za objavo lažne novice, da je njun sin Aleksander anoreksičen, in da je morala v otroški bolnišnici dokazovati, da to ni res.

Severina se je odločila povedati svojo plat zgodbe, potem ko je prejšnji teden v javnost prišla začasna odločitev sodnice. Ta je odločila, da bo deček večino leta preživel s svojim očetom oziroma da bo petletnik teden dni živel pri mami, teden dni pa pri očetu. Poleti bo malček s Severino živel le en teden julija in en teden avgusta, preostali čas pa bo z očetom. To pomeni, da največja hrvaška estradnica svojega sina ne bo videla kar 200 dni na leto.

Kadar bo otrok z očetom, ga bo lahko enkrat na dan poklicala po telefonu, in to točno ob 20. uri. Če ga bo poklicala ob 20.03, z njim ne bo smela govoriti, ker bo prekršila začasno odločitev sodnice.

Ne spreglejte