Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
19. 12. 2016,
10.45

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt 12 let suženj Oskarji podelitev otroci

Ponedeljek, 19. 12. 2016, 10.45

6 let, 6 mesecev

Brangelina: je bilo konec že pred dvema letoma?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
angelina jolie, brad pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Odločitev Angeline Jolie, da septembra letos vloži zahtevo za ločitev od Brada Pitta, je marsikoga šokirala, zdaj pa je prišlo na dan, da se je par razšel že pred dvema letoma, a se nato pobotal.

Brad in Angelina sta se že pred dvema letoma na skrivaj odločila, da se razideta. Povod je bil njun oster prepir po podelitvi oskarjev leta 2014, na kateri je slavil film 12 let suženj​, v katerem je zaigral Brad Pitt. "Poskušala mu je ukrasti vso pozornost," je za tabloid Radar razkril poznavalec. 

Razjedalo jo je ljubosumje

"Zelo grdo se je obnašala do njega in njegove ekipe Plan B, zato je predčasno končal slavje s svojimi soigralci iz filma 12 let suženj. Niti za sekundo mu ni dopustila, da bi užival v slavju," je dodal vir. Angelina je bila domnevno hudo ljubosumna tudi na Bradovo soigralko iz filma Sarah Paulson, čeprav je javno znano, da je istospolno usmerjena. Sarah je razkrila, da je bila Angelina do nje hladna in da ni dovolila Bradu, da bi se družil z njo.

Angelina se je na podelitvi oskarjev grozno obnašala do Brada in njegovih soigralcev. | Foto: Getty Images Angelina se je na podelitvi oskarjev grozno obnašala do Brada in njegovih soigralcev. Foto: Getty Images Angelinino obnašanje na noč podelitve oskarjev je bilo le vrhunec njenega zavijanja z očmi ter zdolgočasenosti nad Bradom in njegovim filmskim produkcijskim podjetjem Plan B. To je pred podelitvijo oskarjev poželo veliko pozornosti. Brad in Angelina sta se zato hudo sporekla in se odločila, da se razideta.

Poroka kot poskus reševanja razmerja

Z razhodom tedaj ni bilo nič, saj sta se nekaj mesecev kasneje poročila. Vir trdi, da je bila poroka le poskus, da bi po skupnem desetletju rešila svoje razmerje, ki pa je letos dokončno razpadlo. Nekoč zlati hollywoodski par zdaj bije umazano bitko za skrbništvo nad šestimi skupnimi otroki.

Skupaj le za nekaj ur

Brad naj bi otroke za božič vendarle videl, a le za nekaj ur. Nekateri ameriški mediji poročajo, da je Angelina nekdanjemu možu dovolila, da zjutraj otrokom prinese božična darila, a mora do popoldneva zapustiti hišo.

Ne spreglejte