Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
23. 12. 2016,
7.37

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie otroci ločitev sodišče

Petek, 23. 12. 2016, 7.37

6 let, 6 mesecev

Brad vrnil udarec Angelini

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18
angelina jolie, brad pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vse od vložitve zahteve za ločitev je Angelina Jolie prednjačila z udarci proti Bradu Pittu, zdaj pa je igralec mamo svojih šestih otrok obtožil, da jih ogroža.

Bradovi odvetniki so na sodišče vložili zahtevo, da zapečati vse dokumente, vložene med ločitvenim postopkom, ki vključujejo informacije o njunih otrocih, ker naj bi podatki o "terapevtih in drugih strokovnih psihičnih sodelavcih" otrok že pristali v medijih.

Angelina "se zdi odločena, da bo ignorirala tudi dogovorjene standarde, ki se nanašajo na interese otrok", še piše v dokumentih, v katerih so Bradovi odvetniki 41-letno igralko obtožili, da "očitno nima nobenega mehanizma za samoregulativo, ki bi preprečila uhajanje zaupnih informacij v javnost, ali pa ima drugačne motive".

Bradovi odvetniki so dodali, da je Angelina informacijo o terapevtih, ki jih obiskujejo otroci, izdala dvakrat.

Zgolj poteza za blatenje Angeline?

Iz Angelininega tabora so nato sporočili, da so se odvetniki obeh zvezdnikov že dogovorili o tem, da bodo odslej ločitveni postopek vodili zaupno ter da je zadnja Bradova poteza le taktika za blatenje Angeline v javnosti. Vir iz Bradovega tabora je za ameriške medije ta očitek zanikal, češ da Brad ne bi vložil zahteve, če bi se z Angelino že dogovoril o zaprtju njunega primera.

Predvsem hčerke naj bi bile tiste, ki ne razumejo, zakaj z očetom ne smejo preživeti več časa. | Foto: Cover Images Predvsem hčerke naj bi bile tiste, ki ne razumejo, zakaj z očetom ne smejo preživeti več časa. Foto: Cover Images

V predbožičnem času pa po poročanju revije In Touch Weekley ločitvena vojna povzroča napetosti med otroci. Starejša sinova Maddox in Pax se ne želita srečati s svojim očetom, nekatere hčerke – Angelina in Brad imata skupaj Zaharo, Shiloh in Vivianne – pa Maddoxa obtožujejo, da je on kriv za to, da tudi one ne vidijo Brada.

Ne spreglejte